DEVOJČICU (12) USISALA PUMPA DOK SE KUPALA! Stravična tragedija u omiljenom SRPSKOM LETOVALIŠTU!
Letovalište, Foto: Prinscreen

STRAVIČNO!

DEVOJČICU (12) USISALA PUMPA DOK SE KUPALA! Stravična tragedija u omiljenom SRPSKOM LETOVALIŠTU!

''Moja osmogodišnja ćerka, koja je sve to gledala, još ne može da se izbori sa onim što je videla", priča nesrećna žena

Objavljeno:

Stravičan događaj desio se u Bodrumu, omiljenom letovalištu Srba u Turskoj, kad je malu Ruskinju Alisu Adamovu, koja se bezbrižno brčkala u bazenu, usisala bazenska pumpa i 15 minuta je držala pod vodom!

Alisin otac i ostali gosti bezuspešno su pokušavali da otmu dece iz podivljale cevi, a svedoci pričaju da je problem to što zaposleni u hotelu nisu znali gde se pumpa isključuje!

Dok su čekali Hitnu pomoć, oživljavali su je tehnikom usta na usta, ali tek su lekari uspeli da joj ponovo pokrenu srce. Malena je odvezena u bolnicu, Rusija je odmah poslala tim lekara da pomogne, a u jednom trenutku izgledalo je da će se hrabra devojčica izvući.

Međutim, mali organizam nije uspeo da se izbori sa velikim oštećenjima nastalim tokom 15 minuta davljenja u vodi, i Alisa je preminula 11 dana kasnije.

Ovaj horor dogodio se 18. avgusta u hotelu "Sanhil" (Sunhill). Gosti kažu da u trenutku nesreće na bazenu nije bilo nijednog jedinog spasioca.

"Alisina desna ruka bila je zaglavljena u cevi, dete je bilo zarobljeno pod vodom. Trebalo im je deset minuta da isključe pumpu, pa ni tad nismo uspeli odmah da je izvučemo", kaže on i poziva turiste da izbegavaju ovaj hotel zbog "nekompetencije osoblja" koje je još, kako kaže, "pokušalo da okrivi majku!".

''Moja osmogodišnja ćerka, koja je sve to gledala, još ne može da se izbori sa onim što je videla", kaže Grušalski.

Majka nesrećne devojčice, Natalija Adamova, kaže da su tek sedmorica gostiju i njen muž zajednički uspeli da slome cev i izvuku Alisu na površinu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.