DANIMA JE ZLOSTAVLJAO ŽENU ISPRED NJENOG MALOG SINA: Ostavio je krvavu na ulici, a nakon dva dana...
Kreg Moran, Foto: Greater Manchester Police

nasilje nad ženama

DANIMA JE ZLOSTAVLJAO ŽENU ISPRED NJENOG MALOG SINA: Ostavio je krvavu na ulici, a nakon dva dana...

34-godišnji muškarac ženu je ostavio krvavu i u stanju u kojem nije mogla da hoda. Istražitelji su napade nazvali "delom bolesnog uma"

Objavljeno:

Muškarac koji je u Mančesteru seksualno, fizički i psihički zlostavljao ženu pred očima njenog malog sina osuđen je na 18 godina zatvora.

Kreg Moran opetovano je zlostavljao žrtvu u razmaku od tri dana, pri čemu je ona završila teže povređena, između ostalog, i s lomom noge, javlja Independent.

34-godišnji muškarac ženu je ostavio krvavu i u stanju u kojem nije mogla da hoda. Istražitelji su napade nazvali "delom bolesnog uma".

Policija iz Mančestera izjavila je da su zlostavljanja počela 8. februara kada je Moran posetio ženu u njenom domu i počeo dapije. Njen sin u tom je trenutku bio prisutan. Nakon što ju je napao, ukrao je neke njene lične stvari i otišao.

Kad je žena sutradan otišla do njegovog stana kako bi stvari dobila natrag, brutalno ju je pretukao, seksualno napastovao i rekao joj da će umreti. Ona je završila s povredama glave, lica, ruku i nogu.

Dva dana kasnije teško povređenu pronašao ju je bračni par i odveo u bolnicu. Tu je informisala medicinsko osoblje o onome šta joj se dogodilo, nakon čega je slučaj bio prijavljen policiji.

Policija je ubrzo locirala i uhapsila Morana, a on je na sudu kasnio priznao krivicu za napad, prisiljavanje na seks, pretnje smrću i opiranje hapšenju.

Istražitelj Rasel Klark izjavio je da je "ovakav napad delo bolesnog uma sposobnog za fizičko, seksualno i psihičko zlostavljanje".

- Da nije bilo dobrote para koji je pomogao nesrećnoj ženi, ona bi verovatno ostala ležati povređena na ulici duže vreme pa koristim ovu priliku kako bih im zahvalio na pomoći. Isto tako, da nije bilo hrabrosti žrtve koja je prijavila zlostavljanje, Moran bi još bio na slobodi. Apelujem na svakoga ko kod kuće trpi zlostavljanje da ne pati u tišini i javi se policiji za pomoć - dodao je.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.