KAMERE SNIMILE MISTERIJU U DVORIŠTU: Muškarac s televizorom na glavi ispred kuća ostavlja OVO (VIDEO)
Televizor, Foto: printscreen

dostavljač

KAMERE SNIMILE MISTERIJU U DVORIŠTU: Muškarac s televizorom na glavi ispred kuća ostavlja OVO (VIDEO)

Čovek kog su nazvali TV čovek još nije identifikovan

Objavljeno:

Stanovnici više od 50 domaćinstava u okrugu Henriko u Virdžiniji zatekli su neobičan prizor prethodnih dana kada bi se probudili i izašli iz kuće. Ispred njihovih vrata stajali su stari televizori, a doneo ih je momak koji je na glavi takođe imao taj uređaj.

Policiji su non-stop zvonili telefoni u nedelju ujutro, a građani su im se javljali zbog gotovo identičnih situacija - prijavljivali su da im je neko ispred vrata ostavljao stare TV uređaje.

Svaka kuća je dobila po jedan televizor, pažljivo postavljen i okrenut prema ulazu.

Oni koji su imali sigurnosne kamere iznad ulaznih vrata ugledali su bizarnu scenu. Dostavljači televizora su na glavi imali - televizor!

Ne dešava se prvi put da se pojavljuje osumnjičeni kog su nazvali TV čovek.

Stanovnici Henrika prvi put su se sreli sa njim pre više od godinu dana, nakon što je u obližnjem kvartu "isporučio" 12 ovakvih uređaja.

Iako policija Henrika istražuje situaciju, vlasti smatraju da je u pitanju pošalica u režiji studenta i da nema nameru nikog da ugrozi time. Doduše, jedini prekršaj koji je krivac napravio bilo je nezakonito odlaganje predmeta.

Pojedine stanovnike je zabrinula ovakva situacija i zaintrigirala misterija, dok su drugi iskoristili priliku da se našale.

- Baš je posvećen svom zanatu. Leto je i deca se spremaju da se vrate u školu. Možda je TV baš zbog toga želeo da unese malo humora u naše živote - rekao je vlasnik kuće Džims Bruksbenk.

- Mislio sam da ga je moj sin doneo kući - rekao je drugi stanovnik Henrika Majkl Krol.

- Izgubio je dosta vremena i imao je mnogo poteškoća kako bi na rukama nosio 50 televizora. To je jako teško. Verovatno su to učinili neki studenti kojima je dosadno - dodao je.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Washington Post)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.