SVAKO JUTRO POJEDITE ZOBENU KAŠU, A SA MUŠKARCIMA MORATE OVAKO! Baka (109) ima RECEPT za DUG život!
Nikada se nije udavala, Foto: Printscreen

otkrila svoju tajnu

SVAKO JUTRO POJEDITE ZOBENU KAŠU, A SA MUŠKARCIMA MORATE OVAKO! Baka (109) ima RECEPT za DUG život!

Baka je hit!

Objavljeno:

Najstarija stanovnik Škotske, baka koja ima punih 109 godina, odlično zdravlje i memoriju, otkrila je svoju tajnu dugovečnosti: “Jedite svako jutro toplu zobenu kašu i izbegavajte muškarce!”

Jessie Gallan, koja se nikada nije udavala, rođena je u maloj dvosobnoj vikendici na farmi, gde je živela sa svojih pet sestara i bratom.

Jessie je za novine rekla da se njena “tajna za dug život krije u izbegavanju muškaraca! Oni stvaraju dodatne probleme koje vam ne trebaju i donose vam više nevolje nego što vrede!”. Takođe je napomenula da je tajna i u tome što se puno kretala, svako jutro jela je po zdelu tople zobene kaše – i što se nikada nije udala.

Iako je najstariji stanovnik Škotske, Jessie nije najstarija na svetu. Ta čast pripada Japanki Misao Okawi koja je u martu 2014. slavila 116. rođendan.

“Uvek sam puno radila i retko uzimala godišnji odmor. Otišla sam od kuće s 13 i radila kao mlekar. Imala sam sreću da radim sa finim ljudima.

“Vodila sam računa o tome da dosta vežbam, da svako jutro pojedem zdelu tople zobene kaše i da se nikada ne udam”, zaključuje ova 109-godišnja bakica.

Bonus video

(Espreso.co.rs/biljekaolijek.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.