Putin smuvao novu cicu: Ona je bivša žena svetskog medijskog magnata, a rasturila je brak Tonija Blera (FOTO)

fatalna žena

Putin smuvao novu cicu: Ona je bivša žena svetskog medijskog magnata, a rasturila je brak Tonija Blera (FOTO)

Vendi Deng je već bila u žiži svetskih medija, nakon priče da je bila uzrok problema u braku Tonija Blera i njegove supruge Šeri
Objavljeno:

Ruski predsednik Vladimir Putin ovog puta je u žiži javnosti iz sasvim ne političkih razloga. Kako špekulišu američki mediji on je u vezi sa Vendi Deng, nekadašnjom suprugom američkog magnata Ruperta Murdoka. Putin sakrio 2 milijarde evra?! Ruski predsednik ipak nije takav car kakvim se predstavlja! Putin je bio u braku 30 godina, a sa bivšom suprugom Ljudmilom ima dve ćerke. Nakon toga, ruski predsednik je bio sa gimnastičarkom Alinom Kabajevom sa kojom takođe ima dete. Vendi Deng je već bila u žiži svetskih medija, nakon priče da je bila uzrok problema u braku Tonija Blera i njegove supruge Šeri. Pored toga bilo je i dosta priča da je u vezi sa Erikom Šmitom, vodećim čovekom Gugla.

Medijski magnat, Murdok oženio se glumicom Džeri Hol, nakon priča o aferi između Vendi i Tonija Blera, nakon koje su se i razveli 2013. godine. Ostaje nam da vidimo da li će se ova priča i definitivno potvrditi, ali čini se da Vendi ima oko za moćne ljude. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.