NOVI DETALJI ŽIVOTA OZLOGLAŠENOG PEDOFILA: Isplivali DOKUMENTI koji otkrivaju MONSTRUOZNE ZLOČINE!
Džefri Epstajn, Foto: printscreen/youtube

STRAŠNO

NOVI DETALJI ŽIVOTA OZLOGLAŠENOG PEDOFILA: Isplivali DOKUMENTI koji otkrivaju MONSTRUOZNE ZLOČINE!

Među dokumentima se nalazilo i svedočenje Rinalda Rizoa

Objavljeno:

Bogati američki finansijer i seksualni prestupnik Džefri Epstajn u subotu je izvršio samoubistvo u svojoj zatvorskoj ćeliji, samo nekoliko sati nakon što su otpečaćeni njegovi sudski dokumenti.

Novootkriveni dokumenti sadrže zastrašujuće optužbe protiv pedofila milijardera, uključujući i one da je jedna 15-godišnja devojka iz Švedske bila talac na njegovom privatnom ostrvu.

Među dokumentima se nalazilo i svedočenje Rinalda Rizoa, nekadašnjeg menadžera zaduženog za kućne poslove Eve Anderson Dabin i njenog supruga, koji su bili bliski sa Epstajnom i njegovom tadašnjom devojkom i saradnicom Gislainom Maksvel.

foto: Profimedia

Prema dokumentu, Rizo je "kroz suze" izjavio da je Maksvelova dovela "15-godišnju devojku u kuću Dabinovih dok je on tamo bio zaposlen" i opisao je uznemirujući susret.

- Nije imala pasoš niti telefon. Plakala je i nije imala pojma kako je došla do Njujorka sa Epstajnovog privatnog ostrva na Devičanskim ostrvima. Sela je na stolicu pognute glave i drhtala je - rekao je on.

On je otkrio da je devojčica prišla njemu i njegovoj supruzi i uspaničeno im je šaputala da je bila na ostrvu gde su je prisiljavali na seksualne odnose.

- Pitao sam je da li ima pasoš, ali je odmahnula glavom i rekla da je kod Maksvelove. Kazala je da nije mogla da kontaktira roditelje - ispričao je Rizo.

foto: Printscreen Youtube

Još jedna Epstajnova žrtva, Sara Renson, posvedočila je da joj je Maksvelova uzela pasoš kada su je prisilno odveli na milijaderovo ostrvo. Jednom je navodno pokušala da otpliva odatle pre nego što su je uhvatili i vratili nazad.

Sudski izveštaji tvrde da su i 12-godišnje devojčice dovođene na ostrvo zbog seksa sa Epstajnom, piše "Kat".

Kao odgovor na hapšenje Epstajna prošlog meseca, Eva i njen muž Glen Dubin izdali su saopštenje u kome su naveli da su "užasnuti zbog optužbi", kao i da bi prekinuli prijateljstvo da su znali za njegove zločine.

Maksvelova je više puta negirala optužbe protiv nje i za sada nije uhapšena.

Američki finansijer suočen sa optužbama za trgovinu ljudima i seksualno zlostavljanje, Džefri Epstajn, izvršio je samoubistvo u zatvoru u subotu.

On je pronađen mrtav u svojoj ćeliji u zatvoru na Menhetnu.

U optužnici koja je teretila Epstajna navedeno je da je on namamio na desetine maloletnica u svoje luksuzne kuće kao i da im je plaćao za seksualne usluge.

Američki državni tužilac Vilijam Bar naredio je državnoj inspekciji da otvori istragu o samoubistvu finansijera, dodajući da FBI takođe sprovodi istragu.

Bar je izjavio da je šokiran vešću o samoubistvu Epstajna i naglasio da njegova smrt otvara ozbiljna pitanja na koja moraju da budu pronađeni odgovori.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.