PRONAĐEN TRAG KOJI VODI KA TINEJDŽERIMA UBICAMA: Policija se još muči da ih nađe! Da li će ovo presuditi? (FOTO)
Mekleod i Šmegelski, Foto: RCMP

potera u kanadi

PRONAĐEN TRAG KOJI VODI KA TINEJDŽERIMA UBICAMA: Policija se još muči da ih nađe! Da li će ovo presuditi? (FOTO)

Mekleod (19) i Šmegleski (18) osumnjičeni su za ubistvo

Objavljeno:

Potera u Kanadi za osumnjičenim tinejdžerima ubicama Kamom Mekleodom i Brajerom Šmegelskim uključio se proširila se na pretragu vodenih tokova tokom vikenda nakon što je oštećeni aluminijski čamac pronađen blizu reke u Manitobi.

Tokom pretrage helikopterom u petak popodne, oštećeni čamac primećen je u petak popodne na obali reke Nelson, saopštila je kanadska policija Manitobe iz Kanade.

Tim za ronjenje Manitobe RCMP pozvan je u Gilam da pretraži deo reke Nelson u nedelju. Policija je preselila potragu u Gilam, ruralni grad od 1.000 mesta u Severnoj Manitobi, nakon što je par navodno primećen u tom kraju krajem jula.

Mekleod (19) i Šmegleski (18) osumnjičeni su za ubistvo stanovnika Severne Karoline Čajne Diz, stare 24 godine, i njenog dečka iz Australije, Lukasa Fovlera (23). Njihova tela otkrivena su 15. jula na udaljenom autoputu u severnoj Britanskoj Kolumbiji.

Telo profesora sa univerziteta u Vankuveru, Leonarda Dika, otkriveno je nekoliko dana kasnije 19. jula, a vlasti veruju da su Mekleod i Šmegelski takođe odgovorni za Dikovu smrt.

Njegovo telo je pronađeno u blizini automobila osumnjičenih, koji je bio napušten i zapaljen, u blizini rezervata Foks Lejk Kri, u blizini Gilama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.