Bakica ima 104 godine, a dobila poziv da krene u predškolsko! (FOTO)

ti ludi šveđani

Bakica ima 104 godine, a dobila poziv da krene u predškolsko! (FOTO)

U gradiću na jugu Švedske, Maji Bergstrom koja je rođena 1912. godine, stigao je poziv da se javi za predškolsko obrazovanje
Objavljeno: 10:41h

U Halmstadu na jugu Švedske 104-godišnja Maja Bergstrom dobila je poziv da se javi za predškolsko obrazovanje. S 9 je saznala da ima rak. Ono što su njene drugarice učinile za nju rasplakalo je celu planetu (VIDEO) Bergstrom je dobila poziv iz opštine u kojem je navedeno da se moli porodica da "devojčicu" pošalje u školu jer ima dovoljno godina za to. Rekord rekorda! Sa Stonsima na Kubi đuskalo 1.3 miliona ljudi! (FOTO) (VIDEO) Kako navodi švedska televizija SVT, Bergstrom je bila u šoku kada je primila ovo pismo, ali je bila i jako uzbuđena od same pomisli da bi sa 104 godine opet mogla ići u predškolsko.

Nakon što je ovaj slučaj dospeo u medije, oglasila se i opština koja je istakla da su poslali pisma svim roditeljima dece koja su rođena od 2011. do 2013. godine. Među osobama koje je trebalo kontaktirati nalazila se i Bergstrom, rođena 1912, ali za koju je u dokumentaciji greškom pisalo da je rođena 2012. godine. (Espreso.co.rs / cdm.me)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.