BRIŽIT OTIŠLA NA PLASTIČNU OPERACIJU: Gospođa Makron se RESTAURIRALA, ovo su DETALJI
Bridžit Makron, Foto: EPA/ Ian Langsdon

prva dama francuske

BRIŽIT OTIŠLA NA PLASTIČNU OPERACIJU: Gospođa Makron se RESTAURIRALA, ovo su DETALJI

Navodno se operacija odvijala u svetski poznatoj američkoj bolnici u glavnom gradu Francuske, koja je izuzetno popularna među slavnim ličnostim

Objavljeno:

Prva dama Francuske podvrgla se trosatnoj operaciji kozmetičke hirurgije u privatnoj bolnici u Parizu, pre nego što se uputila na letnji odmor, navodi se u izveštajima.

Bridžit Makron, koja je 25 godina starija od svog supruga predsednika Emanuela Makrona, pre procedure je stavljena pod opštu anesteziju.

Navodno se odvijala u svetski poznatoj američkoj bolnici u glavnom gradu Francuske, koja je izuzetno popularna među slavnim ličnostima i koja ima Jedinicu za plastičnu hirurgiju koja nudi „vrhunske tehnike“, uključujući one posvećene „postupcima pomlađivanja lica“.

Gospođa Makron, koja je u prošlosti govorila o tome da izgleda mnogo starije od svog drugog muža dečačkog, viđena je da ide na konsultacije 16. jula.

Sledećeg dana, operisana je „tri sata“ i „pod opštem estetikom“, nakon što se vratila u bolnicu u konvoju sa tri automobila, sa najmanje četiri telohranitelja.

- Operacija je prošla bez problema, a penzionisani nastavnik je mogao da napusti Američku bolnicu u večernjim satima - izvestilo je u petak niz medijskih kuća u Parizu.

Oni su se kretali od francuskog časopisa Closer, koji je poznat po kontaktima sa Elise Palaceom, do unapređenog magazina Le Point.

Prema takvim magazinima, vodeći lekar koji je radio na gospođi Makron bio je 'eminentni kozmetički hirurg' sa vrlo popularnim medijskim profilom.

Nije otkriveno ništa konkretno u vezi operacije, niti cena koja će se verovatno platiti privatno.

Gospođa Macron provela je dva dana nakon operacije, oporavljajući se u Lanternu, službenoj rezidenciji u Versaju, zapadno od Pariza.

Zatim je otputovala na jug da se pridruži svom suprugu u Fort Breganconu, još jednom predsedničkom odmaralištu na Mediteranskoj obali.

Francuska ima jednu od najpoštovanijih javnih zdravstvenih službi na svetu, tako da je izbor Američke bolnice, koja je osnovana 1906. godine, bio iznenađujući za ženu šefa države.

Poznate ličnosti koje su se godinama lečile u Američkoj bolnici uključuju pokojne holivudske zvezde Rok Hudsona i Bet Dejvis, kao i nemačkog modnog dizajnera Karla Lagerfelda.

Buduća gospođa Makron bila je udata majka troje dece kad se zaljubila u mladog Emanuela Makrona, koji je tada bio njen učenik tinejdžer u školi u Amiensu, u severnoj Francuskoj, gde je predavala dramu.

Kasnije se razvela kako bi se mogli venčati, ali od tada se brine zbog starosne razlike, prema autoritativnim knjigama.

Kad su joj rekli da kosa gospodina Macrona postaje prerano siva, gospođa Makron je rekla prijatelju: - Oh, znate, ja to vidim kao prednost što stari, bržo nego očekivano. Sustiže me! -

U komentarima objavljenim u nedavnoj biografiji, Gerard Colomb, bivši francuski ministar unutrašnjih poslova, zauzvrat opisuje svog bivšeg šefa gospodina Makrona kao da se veoma oslanja na svoju suprugu.

- Sve vreme je dodiruje prstima - rekao je gospodin Collomb. - Mora da se uveri da je ona tu. Video sam takve parove.

Filipe de Viliers, još jedan visoki političar, opisuje gđu Makron kao - veoma mladog duha, više od supruga - dodajući: - Ona je žena koja duva u uvo umetniku. -

Autori ''Madam predsednice'' rekli su da je bila potrebna ''petlja i humor'' da gospođa Makron stane pored predsednika i da su je ''ismejavali, vređali i ogovarali'' nakon što je proglašena krivom da voli 25 godina mlađeg muškarca i udala se njega.

Elise nije odmah dao komentar na kozmetičku operaciju gđe Macron, niti je bilo komentara iz Američke bolnice.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Daily Mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.