NOŽEM JE IZ ČISTA MIRA PREREZAO GRLO ČOVEKU NA BALKONU HOTELA! Turisti u Španiji posmatrali scenu iz HOROR FILMA
Muškarac je u poznatom španskom letovalištu Kosta del Sol prerezao grlo čoveku na balkonu hotela, Foto: Printscreen theolivepress.es

UZNEMIRUJUĆ VIDEO!!!

NOŽEM JE IZ ČISTA MIRA PREREZAO GRLO ČOVEKU NA BALKONU HOTELA! Turisti u Španiji posmatrali scenu iz HOROR FILMA

Na balkonu jednog hotela snimljen je čovek obliven krvlju sa povezom preko očiju i prerezanim vratom...

Objavljeno:

Muškarac je u poznatom španskom letovalištu Kosta del Sol prerezao grlo čoveku na balkonu hotela, a ovu jezivu scenu su posmatrali prestravljeni turisti.

Na balkonu jednog hotela snimljen je čovek obliven krvlju sa povezom preko očiju i prerezanim vratom. Krv mu se slivala niz gole grudi, a pored njega je stajao mušlarac za koga se sumnja da je počinio zločin.

On je vikao na šokirane turiste koji su posmatrali stravičnu scenu ispod balkona. Pozvali su policiju i javili da napadača drži veliki kuhinjski nož pod grlom neidentifikovanom muškarcu.

Policajac je pod pod punom opremom upao i uhapsio manijaka koji je navodno bacio nož s balkona zajedno sa mobilnim telefonima.

"Odjednom sam čuo viku i pogledao šta se događa, a onda su svi ti ljudi počeli da trče u bar", rekao je barmen u obližnjem baru.

"Vrištali su da je na balkonu čovek sa nožem, a kad smo pogledali videli smo drugog muškarca vezanog i krvavog na balkonu." Britanski turista je dodao: "Kad sam video čoveka sa peškirom preko lica, pomislio sam da će da ga ubije." Muškarac je odvezen kolima hitne pomoći ali se ne zna koliko je teško povređen.

(Espreso.co.rs/theolivepress.es)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.