OTKRIVEN UBICA KOJI JE RUSKU LEPOTICU IZBO I STRPAO U KOFER: Otkrio je njenu TAJNU i odlučio da joj se osveti
Ekatarina Karaglanova, Foto: Instagram printscreen

nasilje nad ženama

OTKRIVEN UBICA KOJI JE RUSKU LEPOTICU IZBO I STRPAO U KOFER: Otkrio je njenu TAJNU i odlučio da joj se osveti

Ekaterinu je u stanu pronašao stanodavac, kojeg su kontaktirali njeni roditelji nakon što im se danima nije javljala. Ruski mediji prizor koji je zatekao opisuju "kao iz horora"

Objavljeno:

Rusku blogerku, 24-godišnju Ekaterinu Karaglanovu, koja je pronađena gola i prerezanog vrata u koferu u svom stanu u Pirijevoj ulici u Moskvi, ubio je devet godina stariji Maksim Garejev.

Ispostavilo se da je Ekaterina, koja je radila u bolnici, u slobodno vrime radila kao eskort kako bi platila studije medicine. Kako pišu ruski mediji, na internetu se mogu naći njene eksplicitne fotografije, a navodno su joj pretili zbog njih, no policija tvrdi da nije ništa prijavljivala.

Garejeva su u njenoj zgradi snimile nadzorne kamere. Navodno je saznao da se devojka sprema za put u Holandiju s drugim muškarcem pa ju je ubio.

Telo je hteo da ugura u kofer i iznese iz stana, no kako nije stalo unutra, ostavio ga je u stanu.

Policiji je rekao da je Ekaterinu vidio na stranicama na kojima devojke nude seksualne usluge, no nisu se mogli dogovoriti oko cene. Ona mu je rekla da nudi premalo.

- Uvredila me, uništila moje seksualno dostojanstvo i rugala se mojim finansijskim sposobnostima. Nisam to mogao da podnesem, ubo sam je najmanje pet puta u vrat i grudi - rekao je dodavši da se kaje.

Рассказ о том, как я решила стать врачом , а также обо всех этапах, которые прошла на этом пути. Как показал опрос в сториз, многим это интересно. ? О выборе будущей профессии я задумалась классе в восьмом. Нравились два направления, а именно: медицина и журналистика. Мне хорошо давались языки, гуманитарные предметы, даже в олимпиадах несколько раз побеждала. Весь следующий год я определялась и в конце концов выбрала медицину. После 9 класса я поступила в специализированный медицинский класс при Втором меде. Учиться там было тяжело, но это была отличная подготовка. В некоторые дни в расписании могло стоять по 7 химий или биологий , три обычных и четыре с преподавателем из вуза, два раза в год мы ездили сдавать экзамены.В целом воспоминания о том периоде только положительные,хоть было и нелегко♥️ Закончив 11 класс, я поступила в РНИМУ им. Н.И. Пирогова. В год моего поступления наш вуз был во всех новостях и произошла смена ректора. Первые три года в вузе можно смело назвать квестом на выживание. Кто учился в Пироговке, начиная с 2012 года, меня поймут ? Это по праву, самый жесткий медицинский университет в Москве и ,если я скажу, что учиться было легко и я вспоминаю студенческие годы с кайфом, то это будет неправдой. Работать параллельно с учебой я начала курса со второго, поэтому несколько лет у меня не было свободного времени, от слова совсем. Начиная с 4 курса, учиться стало значительно легче, так как у нас начались цикловые занятия на клин. базах, которые вели уже практикующие врачи. К самым сложным предметам за всё время обучения я отнесу, пожалуй, патологическую анатомию, судебную медицину и госпитальную терапию. Но это лично для меня, а так у всех по-разному. В конце обучения сдавали госэкзамены , состоящие из трёх этапов, и аккредитацию, где также было три этапа, включая практику на манекене. После окончания вуза, проблем с выбором дальнейшей специализации у меня не возникло, так как я уже с третьего курса знала, куда хочу пойти. На данный момент я прохожу клиническую ординатуру на кафедре дерматовенерологии и онкологии.Сам процесс обучения мне нравится, о нем расскажу как-нибудь более подробно в другом посте. #медицина#учебавмеде

A post shared by Kati K. ??‍♀️ (@katti_loves_life) on

Ekaterinu je u stanu pronašao stanodavac, kojeg su kontaktirali njeni roditelji nakon što im se danima nije javljala. Ruski mediji prizor koji je zatekao opisuju "kao iz horora".

Zadnji put se na društvenim mrežama oglasila 22. jula, a pisala je o putovanju na Krf. Pronađena je pet dana kasnije.

Inače, Karaglanova je redovno objavljivala fotografije na Instagramu. U martu ove godine pisala je o planovima da će preurediti stan, putovanjima u inostranstvo i "još nekim važnim aktivnostima", o kojima nije želela govoriti unapred.

Osim što je bila aktivna na društvenim mrežama gde ju je pratilo 80.000 ljudi, Ekaterina je započela specijalizaciju na odeljenju za dermatologiju i venerologiju.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.