U ZAMRZIVAČU SVOJE MAJKE PRONAŠAO MRTVU BEBU! Adam kaže da je kutija tu stajala otkad zna za sebe! (VIDEO)
Adam Smit, Foto: YouTube/KETKnbc

JEZIVO

U ZAMRZIVAČU SVOJE MAJKE PRONAŠAO MRTVU BEBU! Adam kaže da je kutija tu stajala otkad zna za sebe! (VIDEO)

Adam Smit (37) rekao je kako je tu belu kutiju viđao celi život

Objavljeno:

Muškarac iz američke savezne države Misuri pozvao je u nedelju policiju jer je u kartonskoj kutiji u majčinom zamrzivaču pronašao telo mrtvog deteta, javlja CNN.

Adam Smit (37) rekao je kako je tu belu kutiju viđao celi život, svaki put kada bi posegnuo u zamrzivač po namirnice i kako je smatrao da se u njoj nalazi svadbena torta ili neka druga uspomena koja je važna njegovoj majci.

- Pokušavam shvatiti kako je neko mogao da drži telo bebe u zamrzivaču svih ovih godina - kazao je Smit.

Policija St. Luisa, Misuri, saopštila je kako provodi istragu i kako se čekaju nalazi obdukcije.

Adam Smit ispričao je za CNN kako je kutija bila umotana u vreću za smeće i kako je bila veličine kutije za cipele. Dodao je kako stoji u zamrzivaču od kada zna za sebe.

- Sećam se da sam kao dete iz znatiželje pokušao da pocepam plastičnu vreću i videti šta je unutra. No, nisam uspeo - rekao je.

Kada je njegovoj majci u januaru ove godine dijagnosticiran rak pluća, uselio se kod nje kako bi joj pomagao. Umrla je 21. jula. Nakon njene smrti, čistio je zamrzivač i otvorio staru kutiju. Ugledao je ružičasti djčji pokrivač, a ispod njegovog ruba je virilo maleno stopalo.

Smit se seća da mu je majka jednom prilikom, kada je imao sedam ili osam godina, rekla kako bi njena prvorođena Dženifer danas imala 21 godinu. Stoga smatra da bi dete u zamrzivaču moglo biti Dženifer i da je umrlo, ako se uistinu radi o njoj, pre otprilike 50 godina.

- Ne razumem kako neko može tolike godine držati svoje dete u zamrzivaču i ni s kime o tome ne razgovarati? - rekao je Smit.

bonus video:

(Espreso.co.rs/Index)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.