Ovo je Buldožer: Najkrvaviji dželat Islamske države pokazao svoje lice (FOTO) (VIDEO)

prvi put gologlav

Ovo je Buldožer: Najkrvaviji dželat Islamske države pokazao svoje lice (FOTO) (VIDEO)

Buldožder je obezglavio nekoliko muškaraca i sekao udove deci, ali do sada nije otkrivao lice pred kamerama
Objavljeno: 20:28h

Islamska država objavila je novi snimak pogubljenja zatvorenika na kojem se prvi put vidi lice jednog od najozloglašenijeg dželata među džihadistima. Kako navode svetski mediji, reč je o muškarcu kurdskog porekla, koji ima 130 kilograma. Ovo je Buldožer! Monstruozni dželat islamista koji deci seče udove! (FOTO) (VIDEO) Džihadista poznat po nadimku Buldožer nikada do sad nije otkrio lice pred kamerama za razliku od mnogih ekstremista koji se nisu libili da otkriju svoj identitet. Pre nego što je zatočenicima odrubio glave, zapretio kurdskim snagama koje napadaju ID, kao i kurdskom predsedniku Masudu Barzaniju.

Printscreen
Buldožder je dosad obezglavio nekoliko muškaraca i sekao udove deci, prenose mediji. Jedan sirijski dečak (14) po imenu Omar kazao je da mu je taj džihadista odsekao ruku i nogu jer je odbio da se pridruži ISIS-u. Ovaj dečak uhvaćen kako se bori na strani pobunjenika, a potom mučen više od mesec dana.

nogu na panj i odsekli je mesarskim nožem, a nakon toga mi je odsekao nogu Buldožer okupio veliki broj dece oko sebe da gledalju amputaciju
Blic

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.