STEŽE SE OBRUČ OKO TINEJDŽERA TROSTRUKIH UBICA: Policija dobila DOJAVU sa neverovatnog mesta!
Mekleod i Šmegelski, Foto: RCMP

potera u kanadi

STEŽE SE OBRUČ OKO TINEJDŽERA TROSTRUKIH UBICA: Policija dobila DOJAVU sa neverovatnog mesta!

Vlasti su saopštile da se Kam Mekleod (19) i Brajer Šmegelski (18) traže u vezi sa tri ubistva - profesorom botanike na Univerzitetu u Britanskoj Kolumbiji i mladim parom

Objavljeno:

Potera za dva mladića osumnjičena za ubistvo tri osobe u Kanadi prebacila se u udaljenu zajednicu od oko 500 stanovnika, ali vlasti nisu dobile dobru dojavu o mogućoj lokaciji osumnjičenih.

Kraljevska kanadska policija pozvala je stanovnike Jork Landinga, male zajednice u Manitobi koja se nalazi uz istočnu obalu reke Nelson, da ostanu unutra, zaključaju vrata i prozore i "prijave sve sumnjive".

- Molimo javnost da pošalju dojave - rekla je portparol RCMP-a Džuli Kurčen.

Istražitelji su fokusirali na potragu na Gilamu, čvrsto povezanoj zajednici od oko 1.000 ljudi, pre nego što su se okrenuli Jork Landingu, oko 90 kilometara (55 milja) jugozapadno.

Kurčejn je rekla kako je policija dobila dojavu oko 17h u nedelju da su dvojica muškaraca koja odgovaraju opisu osumnjičenih viđena u Jork Landingu, području tako udaljenom da je ona dostupna samo malim avionom ili dvočasovnom vožnjom trajektom.

Zvaničnici su u ponedeljak popodne rekli da će , pošto nisu bili u mogućnosti potkrepiti informacije, službenici nastaviti potragu u Jork Landingu i Gilamu.

- Zahvaljujemo zajednici na strpljenju i razumevanju i tražimo od njih da i dalje budu na oprezu - tvitovali su iz Manitoba kancelarije RCMP-a.

Vlasti su saopštile da se Kam Mekleod (19) i Brajer Šmegelski (18) traže u vezi sa tri ubistva - profesorom botanike na Univerzitetu u Britanskoj Kolumbiji i mladim parom koji je putovao preko Kanade.

RCMP su rekli da pretražuju vikendice, kabine, plovne puteve i druge oblasti u i oko Jork Landinga za osumnjičenima.

Tela mladog para - Amerikanke Čajne Diz (24) i njenog dečka iz Australije Lukasa Fovlera (23) pronađena su na udaljenom autoputu u severnoj Britanskoj Kolumbiji pre dve nedelje. Vlasti su saopštile da su njih dvije upucani. Pronađeno je i treće telo, profesora Leonarda Dika, u blizini.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/CNN)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.