NA SILU MI JE NALIVAO ALKOHOL U USTA, DA NIJE BILO ORHIDEJA, ZAKLAO BI ME! Potresna ispovest žrtve OTMICE!
Austrijska triatlonka Natali Birli (27), Foto: Printscreen/facebook

HOROR!

NA SILU MI JE NALIVAO ALKOHOL U USTA, DA NIJE BILO ORHIDEJA, ZAKLAO BI ME! Potresna ispovest žrtve OTMICE!

Na svom Fejsbuku opisala otmicu!

Objavljeno:

Austrijska triatlonka Natali Birli (27) je bila oteta 23. jula u blizini Graca dok se vozila na svom biciklu. Ona tvrdi da ju je otmičar udario kombijem, posle čega ju je protiv njene volje odveo svojoj kući gde ju je podvrgnuo mučenju!

Prema pisanju BBC, Natali je uspela da uveri otmičara da je pusti posle svega nekoliko sati, a svoju otmicu je opisala na svom Fejsbuk nalogu:

"Zabio se u mene svojim kombijem pa me udario štapom po glavi, zavezao me i ugurao u gepek. Polomio mi je ruku i izgubila sam svest, kada sam se probudila bila sam gola i vezana za stolicu u nepoznatoj kući!" - započela je svoju šokantnu objavu na svom Fejsbuku, a potom i nastavila sa još jezivijim detaljima:

"Otmičar je sve vreme imao nož, preko očiju je stavio poziv i na silu mi ulivao alkohol u usta. Potom me je naterao da odem kadu, naredio mi je da se okupam, rekao je da ima nameru da me utopi" - prepričala je neprijatan doživljaj triatlonka.

U celoj toj priči, Natali se odlično snašla, u bezizlaznoj situaciji našla je rešenje! Primetila je u kući svog otmičara orhideje koje je ubrzo i pohvalila:

"Kada sam mu pohvalila cveće on mi se tada otvorio, počeo je da priča o svom pokojnom ocu, majci alkoholičarki i devojkama koje su ga izdale.. To je bila savršena prilika za beg.. Iskoristila sam njegov trenutak slabosti i nagovorila ga da me odveze kući, rekla sam mu da ćemo ovu otmicu smatrati običnom nesrećom i upalilo je" - otkrila je Natali..

Čim je ušla u kuću, otrčala je do svog supruga koji je odmah pozvao policiju. Već sledećeg dana, pronašli su otmičara pomoću navigacije koja se nalazila na njenom biciklu koji je ostao kod njega.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.