OTAC SVAKOG DANA PUTUJE 64 KILOMETARA KAKO BI SINU BESKUĆNIKU DAO NOVAC ZA DROGU: Ovo je vrlo potresno!
Otac i sin u epizodi dokumentarne serije, Foto: Good Morning Britain/youtube/printscreen

POTEZ OČAJNOG RODITELJA

OTAC SVAKOG DANA PUTUJE 64 KILOMETARA KAKO BI SINU BESKUĆNIKU DAO NOVAC ZA DROGU: Ovo je vrlo potresno!

Najveća smrtnost beskućnika zabeležena je u Londonu.

Objavljeno: 22:48h

Epizoda s ocem Danielom i sinom zavisnikom koji živi na ulici, deo je nove dokumentarne serije u kojoj Ross putuje širpom zemlje kako bi se susreo s ljudima koji žive s nekim od najvećih problema koji danas pogađaju Veliku Britaniju.

Daniel, otac iz Velike Britanije, svaki dan putuje više od 64 kilometra u Kardiff kako bi Nathanu, svom sinu beskućniku dao novac kako bi ovaj mogao kupiti drogu, piše The Sun. Njihova priča našla se u novoj dokumentarnoj seriji Rossa Kempa “Living With…” kako bi se ukazalo na to koliki je problem s drogom i beskućnicima u Walesu. “Inače bi krao”, kazao je očajni otac u kameru.

Epizoda s ocem Danielom i sinom zavisnikom koji živi na ulici, deo je nove dokumentarne serije u kojoj Ross putuje širom zemlje kako bi se susreo s ljudima koji žive s nekim od najvećih problema koji danas pogađaju Veliku Britaniju. U drugim scenama Ross upoznaje ljude koji već 20 godina žive na ulicama i otkrivaju pravi odnos britanskog teškog problema sa spavanjem.

Trenutno u Velikoj Britaniji živi 320.000 ljudi koji su spavali na ulici. Prošle je godine zabeležen porast od 13.000 ljudi, ili četiri posto, s najvećom stopom beskućnika u Londonu.

Vlada Therese May obećala je da će uložiti 1,2 milijarde funti za rešavanje ovog gorućeg problema. Kancelarija za nacionalnu statistiku saopštio je kako je očekivano trajanje života beskućnika gotovo upola manje od onih koji žive u kući ili stanu, dok muškarci i žene beskućnici umiru u proseku u dobi od 44 godine.

Najveća smrtnost beskućnika zabeležena je u Londonu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/net.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.