DEČKO JE POGLEDAO ONO ŠTO NIJE SMEO! Sekund kasnije RAZBILA MU JE LAPTOP O GLAVU, usred aviona!
Devojka razbila dečku laptop o glavu, Foto: Printscreen

VIRALAN SNIMAK

DEČKO JE POGLEDAO ONO ŠTO NIJE SMEO! Sekund kasnije RAZBILA MU JE LAPTOP O GLAVU, usred aviona!

Žena i muškarac su po izlasku iz aviona uhapšeni, a iz kompanije "Amerikan Erlajnz" dali su kratku izjavu za britanske medije

Objavljeno:

Besna putnica šokirala je sve putnike aviona razbivši laptop o glavu svog dečka nakon što ga je optužila da je gledao u drugu ženu.

Video tog bizarnog događaja snimila je jedna od putnica i postavila na društvene mreže pa je brzo postao viralan. Pokazuje pravu kanonadu uvreda gnevne putnice na račun njenog dečka kog je kasnije i fizički napala.

Svađa je kulminirala kad je ljutita putnica počela da se obračunava sa svojm dečkom kroz prolaz između sedišta na pripremi za let "Amerikan Erlajnza" iz Majamija u Los Anđeles razbivši mu potom laptop o glavu.

S obzirom na to da je i nakon toga postajala sve agresivnija, posada je pokušalo da interveniše kako bi smirila situaciju i zaštitila muškarca ističući da je u blizini žena malo dete.

No, dok je putnica i dalje furiozno pretila dečku, stjuardesa ju je zamolila da ponese svoj prtljag u prednji deo aviona prema izlazu, što je ona i učinila, a nakon što je obaveštena da će biti udaljena s leta stigao je i pilot koji ju je obavestio kako će biti optužena i za napad.

Žena i muškarac su po izlasku iz aviona uhapšeni, a iz kompanije "Amerikan Erlajnz" dali su kratku izjavu za britanske medije.

- Pre poletanja našeg aviona sa međunarodnog aerodroma u nedelju iz Majamija za Los Anđeles dvoje putnika je učestvovalo u svađi i tuči. Zatražili smo intervenciju policije, pa su oba putnika udaljena s leta. Zahvaljujemo posadi jer je brzo dejstvovala kako bi se rešila situacija - rečeno je za "San".

Bonus video:

(Espreso.co.rs / San)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.