PEDOFILSKO OSTRVO MILIONERA ZGROZILO PLANETU: Sve na njemu napravljeno sa GNUSNIM CILJEM  dovođenja maloletnica!
Epstaj je sada u zatvoru, Foto: Google Earth / AP

ODVRATNO

PEDOFILSKO OSTRVO MILIONERA ZGROZILO PLANETU: Sve na njemu napravljeno sa GNUSNIM CILJEM dovođenja maloletnica!

Proteže se na 28 hektara, a navodno su ga pohodili mnogi pripadnici svetske elite

Objavljeno:

Džefri Epstajn, američki bogataš i seksualni prestupnik, između ostalog optužen za podvođenje maloletnih devojaka, svoj je "ostvrski raj" na Karibima kupio pre više od 20 godina.

No, njegova je karipska adresa s vremenom, zbog stvari koje su se tamo navodno događale, zaslužila mnogo zloglasnije nadimke: ostrvo greha, ostrvo orgija ili pedofilsko ostrvo.

Litl St. Džejms, kojem je Epstajn tepao "Little St. Jeff" nalazi se u Devičanskom arhipelagu. Proteže se na 28 hektara, a navodno su ga pohodili mnogi pripadnici svetske elite. Na njega su, navodno radi seksualnih igara, redovno dopremane i maloletne devojke.

Ostrvu se može pristupiti samo helikopterom ili brodom. Na njemu je izgrađeno nekoliko zdanja. Od njih je površinom najveća sama vila tirkiznog krova, okružena manjim kućama, no najneobičnija je građevina podignuta na osamljenijem delu ostrva. Na prvu podsjća na hram, zidovi su joj obojani u bele i jarko plave pruge, a terasu krase motivi lavirinta.

Ta je građevina svojevremeno imala i zlatnu kupolu, no ona je uništena tokom jedne od oluja. Neki sumnjaju da su se upravo tamo održavale orgije s maloletnicama, drugi tvrde da je reč o Espteinovoj muzičkoj, akustično izolovanoj sobi u kojoj je svirao klavir. Treći navode kako nije isključeno da se ispod zdanja proteže i podzemni kompleks te da ono ima dodatni, alternativni ulaz.

Epstajn je ostrvo navodno očistio od originalne vegetacije i danas ga krasi niz palmi. Njihovo dopremanje na ostrvo, ali i sadnja, navodno je koštala 20.000 dolara po komadu, odnosno drvetu. Na ostrvcetu se nalazi i helidrom kao i bazeni.

Navodno je Epstein izgradio i biblioteku i bioskop. Na ostrvu je svojevremeno radilo više desetine ljudi, među ostalim i osiguranje.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.