UHAPŠEN POLITIČAR: Pao je zbog 300 biljaka marihuane!
Ubrzo je uhapšen, Foto: Profimedia

gotov

UHAPŠEN POLITIČAR: Pao je zbog 300 biljaka marihuane!

Početkom jula policija je otkrila 256 biljki marihuane u kući u El Padulu, opštini koja je udaljena 15 minuta od El Valea

Objavljeno:

Španski političar iz konzervativne Popularne partije (PP) je podneo ostavku na zvanične funkcije u četvrtak posle hapšenja u vezi sa organizovanim uzgajanjem marihuane i krađom struje.

Manuel Palma je podneo ostavku na funkciju zamenika gradonačelnika mesta El Vale, u južnoj španskoj provinciji Granadi, skoro dve nedelje posle hapšenja od strane policije.

Početkom jula policija je otkrila 256 biljki marihuane u kući u El Padulu, opštini koja je udaljena 15 minuta od El Valea.

U izjavi objavljenoj od strane ogranka PP-a u Granadi, Palma, koji je takođe podneo ostavku na mestu savetnika za omladinu i sport u El Valeu, tvrdi da je nevin po pitanju optužbi.

On je rekao da se odlučio na ostavku kako ne bi - naudio imenu i kolegama iz Popularne partije koji se nalaze u savetu El Valea - prema informacijama nije bilo moguće stupiti u kontakt sa Palmom radi komentara.

U izjavi za štampu Popularne partije u Granadi Palmina odluka da podnese ostavku je prihvaćena sa odobravanjem i rečeno je da će vrata partije biti otvorena za njega jednom kada se situacija povoljno reši po ovom pitanju.

Bonus video

(Espreso.co.rs/El Pais)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.