DRUGARICI ISEKLE LICE, PA JE ZADAVILE: Dve tinejdžerke (16) postale BRUTALE UBICE, a razlog je POTRESAN
Vika (levo) i Kristina, koja ju je ubila, Foto: Printscreen/VKontakte

HOROR U RUSIJI

DRUGARICI ISEKLE LICE, PA JE ZADAVILE: Dve tinejdžerke (16) postale BRUTALE UBICE, a razlog je POTRESAN

U početku, policija je verovala da muškarac 'manijak' stoji iza brutalnog ubijanja, ali sada su dve bivše školske drugarice, obe stare 16 godina, uhapšene pod sumnjom za ubistvo

Objavljeno:

Dve tinejdžerke su uhapšene zbog sumnje da su ubile svog blisku drugaricu jer je bila "previše atraktivna".

Osakaćeno telo Viktorije Averine, 17, poznatije kao Vika, pronađeno je na napuštenom gradilištu u ruskom gradu Arkhangelsk.

Lice joj je bilo rastrgano komadićima slomljenog stakla i bila je "okrutno mučena" pre nego što je zadavljena do smrti.

U početku, policija je verovala da muškarac 'manijak' stoji iza brutalnog ubijanja, ali sada su dve bivše školske drugarice, obe stare 16 godina, uhapšene pod sumnjom za ubistvo.

Tinejdžerke, koje su imenovali samo Lina i Irina, priznale su da su ubile devojku za koju se smatralo da je bliska prijateljica, tvrdi policija.

Državni istražitelj je rekao:

- Prema mladim devojkama, žrtva je smatrala da je lepša od njenih prijateljica. Tokom policijskog ispitivanja, devojke su objasnile da ih je žrtva navodno zlostavljala zbog toga. To im se nije dopalo.

Dve tinejdžerke privukle su Viku na napušteno gradilište pod lažnim izgovorom gde su je napali, navodi se u saopštenju regionalnog istražnog poverenstva Arhangelskog.

Jedna od navodnih ubica držala je Viku, dok je druga dodavala objekte kojima je mučena žrtva, navodi se. One su 'slomile bocu na glavu žrtve' i 'sekli joj lice razbijenim staklom, a zatim je zadavile'.

Vratile su se kući nakon ubistva i izrazili "užas" kada je njeno telo otkriveno, tvrdi se.

U izveštajima se takođe navodi da je Vika nedugo pre nego što je ubijena poslala prijateljici poruku da joj zatraži da joj dopuni telefon jer je želela hitno da nazove majku.

Devojke su bile u školi zajedno, ali Vika je otišla da pohađa fakultetski kurs kao kuvar. Osumnjičene se suočavaju sa do 15 godina zatvora ako budu osuđene.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.