MRTAV BALKANAC PRONAĐEN U ŠUMI U NEMAČKOJ: Zbog njegovog ubistva uhapšen je BRAČNI PAR, krili su STRAŠNU TAJNU
Telo je pronađeno u šumi (ilustracija), Foto: Profimedia

horor u bavarskoj

MRTAV BALKANAC PRONAĐEN U ŠUMI U NEMAČKOJ: Zbog njegovog ubistva uhapšen je BRAČNI PAR, krili su STRAŠNU TAJNU

Policija je privela bračni par iz Laufa an der Pegnic koje sumnjiče za ubistvo.

Objavljeno:

Hrvat Kristijan B. (27) je pronađen mrtav u šumi u kod Laufa u nemačkoj saveznoj pokrajini Bavarskoj.

Pronašao ga je sakupljač gljiva prošlu nedelju oko 7.30 sati. Policija je privela bračni par iz Laufa an der Pegnic koje sumnjiče za ubistvo.

Muškarca (31) su zadržali u pritvoru dok se njegova žena brani sa slobode. Ubijeni i osumnjičeni za ubistvo su se poznavali. Razlog ubistva policija i dalje istražuje, piše Nordbayern.de.

Sakupljač gljiva koji je našao mrtvo telo odmah je pozvao policiju. Telo su odvezli na obdukciju. Na telu su pronašli višestruke povrede, a neke su bile nanesene nožem. Policija sumnja da su mladića ubili sa subote na nedelju te da su nakon toga telo odvezli u šumu i tamo ga ostavili.

Naime, kako Bild piše mladić se u u subotu oko 23.30 sati oprostio od svoje majke Mare pa se nikada nije vratio kući. Bild nagađa i da je mladić ubijen jer je navodno voleo pogrešnu ženu.

Policija je pretražila telefon ubijenog i našli su podatke da je zadnje komunicirao s osumnjičenim parom. Policija je zaplenila i vozilo u kojem su telo transportovali u šumu.

- Pokušali su sakriti tragove u automobilu no mi smo pronašli tragove krvi ubijenog. Par smo ispitali i davali su protivrečne izjave no demantovali su ubistvo - kaže policija.

Ženu (29) sumnjiče da je pomagala suprugu, ali su ju pustili jer je sudija smatrao da ne postoji opasnost od bega i skrivanja dokaza.

Gde su mladića tačno ubili još se ne zna, a policija nije pronašla niti oružje. Motiv, sumnja policija je najverovatnije prihvatni razlog, a istražuje se još i koliko dobro su se žrtva i osumnjičeni poznavali.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.