TRI GODINE JE U SVOJOJ KUĆI KRILA UŽAS! Primoravala je i svoju ćerku da živi sa tim, meštani su zgroženi!
Delisa Krejton, Foto: SEGUIN POLICE DEPARTMENT

jeza u teksasu

TRI GODINE JE U SVOJOJ KUĆI KRILA UŽAS! Primoravala je i svoju ćerku da živi sa tim, meštani su zgroženi!

Policija kaže da je baka bila ugledni član lokalne zajednice

Objavljeno:

Žena u američkoj državi Teksas uhapšena je nakon što su pronađeni posmrtni ostaci njene majke u kući sa dve spavaće sobe koju je delila sa ćerkom.

Policija veruje da je baka Žakelin Krejton (71) pretrpela pad u 2016. godini. Navode da njena 47-godišnja ćerka Delisa Krejton nije pružila adekvatnu pomoć svojoj majci, koja je umrla "u roku od nekoliko dana" od posledica pada.

Skeletni ostaci pronađeni su na spratu spavaće sobe. Majka i ćerka su spavale u drugoj spavaćoj sobi. Unuka je bila mlađa od 15 godina u vreme kada je živela s lešem svoje bake. Kao rezultat toga, njena majka je optužena za "povredu deteta" mlađeg od 15 godina.

Ćerka je smeštena u dom i prima pomoć od dečje zaštite. Njena majka bi se mogla suočiti sa do 20 godina zatvora i novčanom kaznom do 10.000 dolara.

Policija kaže da je baka bila ugledni član lokalne zajednice, koja je 35 godina radila kao sekretarica i asistentkinja u lokalnoj školi. Kada se penzionisala, radila je na prikupljanju karata na sportskim događajima u Seguinu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/BBC)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.