DEVOJČICA JE NESTALA 1983. GODINE, A KADA SU DANAS OTVORILI GROBNICE, ZAPANJILI SU SE: Misterija ubistva male Eme!
Ilustracija / Grob, Foto: Stefan Kojić

rođaci dve princeze obaveštenI

DEVOJČICA JE NESTALA 1983. GODINE, A KADA SU DANAS OTVORILI GROBNICE, ZAPANJILI SU SE: Misterija ubistva male Eme!

Nestanak Orlandijeve je jedna od najdužih misterija i otvaranje grobnica na zahtev porodice bio je poslednji pokušaj da se njeni ostaci pronađu

Objavljeno:

Grobovi dve nemačke princeze iz 19. veka koji su danas otvoreni potpuno su prazni, čime je izgubljena i poslednja nada da će biti pronađeni ostaci tinjdžerke Emanuele Orlandi, koja je nestala 1983. godine nakon što je napustila stan svoje porodice koja je živela u Vatikanu.

Nestanak Orlandijeve je jedna od najdužih misterija i otvaranje grobnica na zahtev porodice bio je poslednji pokušaj da se njeni ostaci pronađu.

Umesto toga, postavlja se novo pitanje: "Šta se dogodilo sa ostacima dve princeze koje su sahranjene jedna pored druge 1836. i 1840. godine?", preneo je AP.

"Grobnice su prazne. Svi smo zapanjeni", rekla je novinarima advokat porodice Orlandi Laura Sgro.

Ona je primila anonimno pismo u kojem je sugerisano da porodica treba da proveri grobnicu gde kameni anđeo drži svitak na latinskom jeziku "Počivaj u miru".

Pored Sgro, otvaranju groba prisustvovao je i tehnički ekspert porodice Orlandi i Pjetro Orlandi, čija je 15-godišnja sestra nestala nakon što je 22. juna 1983. otišla na cas muzike u Rimu.

Vatikan je saopštio da je otvaranje grobova imalo negativan ishod i da u grobovima nisu pronađeni ni ostaci niti urne.

Grobovi princeza Sofi fon Hohenloh i Šarlote Federike di Meklenburg bili su potpuno prazni, naveo je Vatikan u saopštenju i dodao da su rođaci dve princeze obaveštene o tome.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.