SEDELI SU MIRNO U KAFIĆU, A ONDA SE SMRAČILO! Ovo je TAČAN TRENUTAK kada je OLUJA počela da UNIŠTVA GRČKU! (VIDEO)
Najmanje šest osoba, među kojima dvoje dece, je poginulo a više od 100 povređeno u snažnom nevremenu, Foto: Printscreen/Youtube/spaunnw

jezivo

SEDELI SU MIRNO U KAFIĆU, A ONDA SE SMRAČILO! Ovo je TAČAN TRENUTAK kada je OLUJA počela da UNIŠTVA GRČKU! (VIDEO)

Stravičan Ciklon pogodio je Grčku!

Objavljeno:

Najmanje šest osoba, među kojima dvoje dece, je poginulo a više od 100 povređeno u snažnom nevremenu koje je pogodilo grčko poluostrvo Halkidiki, popularnom među turistima.

Na internetu se pojavio snimak početka nevremena u Halkidikiju, na kojem se može videti iznenadni nalet vetra koji u momentu prekida struju i kreće da nosi sve sa sobom.

Prema prvim informacijama policije, poginulo je dvoje starijih turista iz Češke, žena i osmogodišnji dečak iz Rumunije, muškarac i dečak iz Rusije.

Jak vetar čupao je drveće, nosio krovove.

- Vetar je nosio decu, u šoku sam -, - šta se dešava sa klimom - i - Bože pomagaj - samo su neki od komentara naših turista nakon nevremena kakvo ovaj deo Grčke nije video decenijama.

Brojni zabrinuti roditelji čija su deca po grčkim letovalištima, mole za neku informaciju kako je u mestima u kojima su im deca odsela, jer telefoni ne rade.

Kako pišu srpski turisti na Fejsbuku, u mestu Neos Marmaris su padali crepovi, a čula se i lomljava stakla. U Sitoniji je prijavljeno da je nekoliko stabala palo na automobile, a takođe je nestajalo struje na po nekoliko sati. Takođe, i Pefkofori je satima bio i bez struje i bez vode.

- Znamo da su mnogi Vaši rođaci i prijatelji na odmoru, ali nema potrebe da paničite jer Vam se ne mogu javiti verovatno zato sto nema ni struje, ni interneta, a i fiksna telefonija je u prekidu – stoji u saopštenju na društvenim mrežama.

Takođe, za sada se zna da su svuda ekipe raznih službi na terenu, a u bolnici u Poligirosu je za sad od 30 primljenih, samo jedna naša pacijentkinja sa posekotinom na nozi i sa svojim je roditeljima.

Lokalni mediji najavljuju novi talas nevremena, ali slabijeg inteziteta!

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.