MIŠEL OBAMA NIJE DOSTOJNA DA ČISTI TOALET MELANIJI TRAMP! Reči Džulije Roberts ODJEKUJU AMERIKOM!
Džulija Roberts, Foto: Printscreen

ZAPREPASTILA SVE

MIŠEL OBAMA NIJE DOSTOJNA DA ČISTI TOALET MELANIJI TRAMP! Reči Džulije Roberts ODJEKUJU AMERIKOM!

Džulija Roberts je govorila na njujorškom setu (snimanju) svog novog filma..

 

Objavljeno: 08.07.2019. 22:12h
  • 199

Prva dama SAD Melanija Tramp je “gledana s nevericom i nepoštovanjem od strane podrugljivih liberala širom zemlje” dok je “radila briljantan posao”, kaže Džulija Roberts, koja je takođe izjavila da bivša prva dama SAD Mišel Obama “nije dostojna ni da Melaniji čisti toalet.”

Džulija Roberts je govorila na njujorškom setu (snimanju)svog novog filma, dok je glavno fotografisanje počelo na drami Ben se vratio.

Mišel Obama posetila je filmsku produkciju dok je bila u blizini, a Džulija Roberts se složila da je upozna, ali se otvorila diskusija o razlikama između dve najpoznatije američke prve dame (bivšoj Mišel i sadašnjoj Melaniji) pa je Mišel napustila set.

Melanija ima svoje prioritete i ona je odličan primer za naše mlade žene“, rekla je Džulija Roberts. “Mišel? Govorimo o vuku u jagnjećoj koži.“

Vest dolazi nekoliko dana nakon što je Džulija Roberts posramila Selin Dion zbog njenog kritiziranja POTUS-a(POTUS je President of the United States tj. predsednik SAD)i izjavila da “mrzi Ameriku”.

„Ne mogu više ni da gledam američku zastavu. Mrzim ovu zemlju“, rekla je kanađanka Selin Dion, dok se žalila na predsednikovanje Trampa.

Grešiš, Selin”, uzvratila je Džulija Roberts. “Ameriku koju poznajemo i koju smo voleli uništio je Obama i njegovo katastrofalno predsednikovanje. Ako se ne slažete, uvek se možete vratiti u svoju zemlju. U stvari,verovatno stvarno i trebate.

Selin Dion je bila jedna od desetine liberalnih slavnih ličnosti koje su “pretile” da će da napuste Sjedinjene Američke Države i vrate se u svoje domovine ako Amerika izabere Donalda Trampa za predsednika.

Do sada, sveukupni broj je nula od ovih liberalnih slavnih ličnosti koje su ispunile ovu njihovu pretnju da odu. Sama njihova hipokrizija (licemerje, dvoličnost) čini da je teško verovati da se oni zaista osećaju tako snažno kao što tvrde o Trampu.

Sve su to vrući vazduh i virtuelni znaci od grupe slavnih ličnosti na levoj strani (valjda levičari, socijalisti, pripadnici i simpatizeri Demokratske stranke u SAD).

BONUS VIDEO:

SNIMAK KOJI ĆE VAS ŠOKIRATI! Ovako se ponašaju ljudi, a ovako majmuni kada se nešto deli džabe! (VIDEO)

(Espreso.rs / vidovdan.org)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media