TURISTU (19) IZBACILI IZ BORDELA PA GA SILOVALI! Strava u čuvenom letovalištu!
Noćni život u Majorci, Foto: Profimedia

neverovatno

TURISTU (19) IZBACILI IZ BORDELA PA GA SILOVALI! Strava u čuvenom letovalištu!

Rečeno je da su turistu u bordel privukle dve prostitutke koje su obećale striptiz - ali je izbačen nakon što im je rekao da nema novca

Objavljeno:

Britanski tinejdžer je rekao policiji da su ga silovali dvojica muškaraca u odmaralištu Magaluf u Majorci.

Devetnaestogodišnjak je rekao da je pretrpelo seksualni napad nakon što je izbačena iz bordela u zloglasnoj traci Punta Ballena, nakon što je proveo noć sa prijateljima od kojih se odvojio. Ugledni portal Ultima Hora izjavio je da se incident dogodio oko 5:30 u nedelju.

Rečeno je da su turistu u bordel privukle dve prostitutke koje su obećale striptiz - ali je izbačen nakon što im je rekao da nema novca. Rekao je da su ga dvojica čekala kada je bio izbačen na ulice preko zadnjih vrata. Doktori su ga pregledali u bolnici Son Espases u glavnom gradu Majorke, gde je potvrđeno da je on bio žrtva seksualnog napada.

Niko iz lokalne Civilne Garde nije odmah bio dostupan za komentar. U maju je jedan Britanac rekao policiji da je bio silovan u odmaralištu Ibizan u San Antoniu. Turista je rekao policajcima da se napadač prisilio na njega u blizini bučne, Vest End, oblasti pre nego što mu je ukrao telefon. Lokalna štampa opisala je osumnjičenog kao "velikog crnca". Ostrvski papir Diario de Ibiza rekao je da se to dogodilo u blizini KFC-a u Vest End-u nakon što je britanski turista bačen na zemlju u iznenadnom napadu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Mail.online)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.