CELA RUSIJA TUGUJE ZA OVIM HEROJIMA: Mornari POGINULI u podmornici ispraćeni na VEČNI POČINAK (VIDEO)
S mornarima su se oprostili članovi porodica i prijatelji, Foto: Printscreen Youtube

TUGA

CELA RUSIJA TUGUJE ZA OVIM HEROJIMA: Mornari POGINULI u podmornici ispraćeni na VEČNI POČINAK (VIDEO)

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da je 1. jula u ruskoj naučno-istraživačkoj podmornici došlo do požara koji je odneo živote 14 mornara

Objavljeno:

Sahrana mornara koji su poginuli u podmornici u Barencovom moru održana je danas na Serafimovskom groblju u Sankt Peterburgu i bila je zatvorena za javnost.

Na sahranu su došli pripadnici komande ruske mornarice sa crvenim karanfilima u rukama i porodice žrtava s vencima, a sahrana je počela opelom.

S mornarima su se oprostili članovi porodica i prijatelji, a na groblje su došli i zvaničnici, među kojima su bili i glavni komandant ruske mornarice Nikolaj Jevmenov, zamenik ministra odbrane i načelnik Glavne vojno-političke uprave Oružanih snaga Andrej Kartapolov, v. d. gubernatora Peterburga Aleksandar Beglov i predstavnici gradskog parlamenta i vlade.

Kako se navodi, ranije je odlučeno da će svih 14 podmorničara biti sahranjeni u Sankt Peterburgu, pored memorijalnog spomenika poginulima u podmornici "Kursk".

Ministarstvo odbrane Rusije saopštilo je da je 1. jula u ruskoj naučno-istraživačkoj podmornici došlo do požara koji je odneo živote 14 mornara.

Bonus video

ISPRAĆAJ MOMIRA BULATOVIĆA U CRNOJ GORI: Venac na odru u ime Vučića i Vlade Srbije postavio Vulin

(Espreso.co.rs/ Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.