AMERIKA DRHTI U STRAHU: Rusija testirala NOVU RAKETU, ovo je DEMON VATRE I DIMA! (VIDEO)
Raketa, Foto: YouTube / Russia's Defense Ministry

NEVEROVATNA SNAGA

AMERIKA DRHTI U STRAHU: Rusija testirala NOVU RAKETU, ovo je DEMON VATRE I DIMA! (VIDEO)

Iako ruski zvaničnici nisu naveli o kakvom se tačno oružju radi, ministar odbrane Rusije naglasio je da je vojna vežba uspešno sprovedena u pustinji u Kazahstanu ovog utorka i da je novi sistem odbrane već u funkciji

Objavljeno: 03.07.2019. 10:25h
  • 3

Moskovske oružane snage uspešno su testirale jednu od svojih novih raketa u azijskoj pustinji i time zvanično otpočele pripreme za usvajanje novog S-500 raketno - vazdušnog odbrambenog sistema. 

Iako ruski zvaničnici nisu naveli o kakvom se tačno oružju radi, ministar odbrane Rusije naglasio je da je vojna vežba uspešno sprovedena u pustinji u Kazahstanu ovog utorka i da je novi sistem odbrane već u funkciji.

"Nova raketa se pokazala kao veoma uspoešna obzirom da je tačno i precizno pogodila ciljanu metu" , izjavio je Pavel Kuzmin, potparol vazdušne odbrane. 

Ovo nije prvi put da je Moskva ove godine testirala svoja nova oružja, a pomenuta raketa je tek poslednja u nizu ispaljenih u pustinjama Azije početkom ovog juna. 

BONUS VIDEO:

OGROMNI RAZMAŽENI KROKODIL! On voli kada ga maze i češkaju, ali posebno uživa kada ova devojka uzme ogromnu četku sa drškom i iz sve snage ga trlja (VIDEO)

(Espreso.rs / rt.com)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media