BOLNO JE ZA GLEDATI! Svi su se ZGROZILI nad ovim SNIMKOM IVANKE TRAMP! BARBIKA JE ZALUTALA MEĐU ZVERKAMA (VIDEO)
Ivanka Tramp, Foto: AP

ISMEJALI JE

BOLNO JE ZA GLEDATI! Svi su se ZGROZILI nad ovim SNIMKOM IVANKE TRAMP! BARBIKA JE ZALUTALA MEĐU ZVERKAMA (VIDEO)

Postala je glavna "meta" na Tviteru

Objavljeno:

Ivanka Tramp, ćerka predsednika Sjedinjenih Američkih Država Donalda Trampa očigledno se svim snagama trudi celom svetu da pokaže kako njena funkcija u Beloj kući nije samo primer nepotizma, već čista sposobnost.

Tako je na snimku tokom samita G20 uhvaćena kako pokušava da se "uključi" u razgovor sa svetskim vođama, poput francuskog predsednika Emmanuela Makrona, šefice Međunarodnog monetarnog fonda (MMF) Christine Lagarde i kanadskog premijera Justina Trudeaua. Ipak, razgovor je više delovao kao da neprilagođena devojčica u srednjoj školi želi da bude deo "popularne ekipe" koja je neprimećije.

Govor tela svetskih lidera otkrio je sve!

Govor tela svetskih lidera rekao je sve o njenom doprinosu razgovoru: Lagarde je izgledala očito iznervirano prisustvom Ivanke Tramp i samom činjenicom da ju je otac poslao da zastupa SAD na tako važnom skupu kao što je G20. Tako je gotovo potpuno ignorisala svaki njen pokušaj sastavljanja rečenice, odnosno uključivanja u razgovor.

Snimak je ubrzo objavljen na Tviteru, a komentari su sve samo ne milosrdni.

"Francuska vlada objavila je epsko 'roštiljanje' nepotističke Barbike'.

"Činjenica da si u prostoriji punoj intelektualaca ne znači da si i ti jedan', 'Nije li Ivanka malo prestara za dan kada očevi vode decu na posao?', samo su neki od komentara na ovaj krajnje neugodan prizor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / 100posto.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.