TRAMP DOŠAO BEZ MELANIJE, ALI JOJ JE BRZO NAŠAO ZAMENU: Nije mogao da skloni oči sa ove dame, flertovao je non-stop
Američki predsednik Donald Tramp je tokom boravka u Japanu "bacio oko" na prvu damu Argentine Džulijanu Avadu, Foto: NEWS TODAY/youtube/printscreen

očekivano

TRAMP DOŠAO BEZ MELANIJE, ALI JOJ JE BRZO NAŠAO ZAMENU: Nije mogao da skloni oči sa ove dame, flertovao je non-stop

Dok su svetski lideri pozirali za potrebe zajedničke fotografije, Tramp se okrenuo prema argentinskom predsedničkom paru

Objavljeno: 17:53h

Američki predsednik Donald Tramp je tokom boravka u Japanu, na samitu G20 bio bez supruge Melanije, a to je iskoristio da, kako tvrde korisnici društvenih mreža, "baci oko" na prvu damu Argentine Džulijanu Avadu.

Džulijana i inače važi za jednu od retkih žena koja može da pomuti Melanijinu lepotu i stil, a Trampovo ponašanje definitivno ide u prilog ovakvim tvrdnjama.

Naime, dok su svetski lideri pozirali za potrebe zajedničke fotografije, Tramp se okrenuo prema argentinskom predsedničkom paru, koji je stajao iza njega, pa im je pomalo vragolasto šapnuo nešto na šta su se svi glasno nasmejali, a on se potom ponosno okrenuo napred, sa osmehom od uva do uva.

Pre ove situacije, koja je odmah izazvala pažnju Tviteraša i svetske javnosti, Donald i Džulijana su se rukovali, ali i izljubili.

"Tramp ignoriše svetske vođe i flertuje s argentinskom prvom damom. Izgleda da je ona njegov tip", "Hoćete se kladiti da će otputovati u Argentinu kroz sledeća tri meseca?", "Izgleda da je Melanija prestara za njega, pa sad traži nove modele", samo su neki od komentara.

Inače, Džulijana je udata za argentinskog predsednika Maurisija Makrija, a ova 44-godišnjakinja "ukrade" sve poglede gde god se pojavi zahvaljujući specifičnoj, upečatljivoj pojavi, zgodnoj figuri, ali i odličnom modnom stilu, a često se mogu čuti komentari da je "najlepša prva dama na svetu" i "savremena Džeki Kenedi".

Međutim, ona je i ostvarena poslovna žena i pre braka sa Makrijem i njegovog političkog uspeha - njena porodica Avada u svom vlasništvu ima tekstilnu imperiju koja u rukama drži nekoliko modnih brendova, pa je i ona sama godinama aktivno bila deo ove kompanije.

U rgentini je poznata i po prilično otvorenom razmenjivanju nežnosti sa suprugom, ali i njihovim opuštenim izjavama o seksualnom životu.

Par zajedno ima ćerku Antoniju, dok Džulijana iz prethodnog braka ima još jednu ćerku Valentinu, a Maurisio troje dece.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.