PUTIN JE IZNENADA UPUTIO TRAMPU ISTORIJSKI POZIV: Odgovor američkog predsednika SVE JE IZNENADIO!
Vladimir Putin, Foto: EPA/ALEXEY NIKOLSKY

ZDRUŽILI SE

PUTIN JE IZNENADA UPUTIO TRAMPU ISTORIJSKI POZIV: Odgovor američkog predsednika SVE JE IZNENADIO!

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov dodao je i da je Rusije tokom susreta sa predsednikom Trampom potvrdila svoju inicijativu u sferi strateške stabilnosti

Objavljeno:

Predsednik Rusije Vladimir Putin pozvao je svog američkog kolegu Donalda Trampa da doputuje u Moskvu kako bi prisustvovao 75. godišnjici pobede u Drugom svetskom ratu, na šta je predsednik SAD pozitivno odreagovao, izjavio je pomoćnik ruskog lidera Jurij Ušakov.

„Pozvali smo Trampa da prisustvuje paradi povodom 75. godišnjice pobede u Drugom svetskom ratu, 9. maja naredne godine. Tramp je odreagovao krajnje pozitivno, nakon čega je usledio razgovor o tome koliko je koja zemlja izgubila tokom celokupnog trajanja tog rata“, rekao je on nakon sastanka dvojice lidera tokom samita G20 u Osaki.

Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov dodao je i da je Rusije tokom susreta sa predsednikom Trampom potvrdila svoju inicijativu u sferi strateške stabilnosti.

Potvrđena je, čak i inicirana želja da se razgovara o širokom spektru problema, počev od ekonomije do strateške stabilnosti. Predsednik Tramp je rekao da će se njegov tim baviti tim pitanjima sa svojim ruskim kolegama“, istakao je Lavrov i ocenio da je atmosfera na samitu izuzetno konstruktivna.

BONUS VIDEO:

NESTRPLJIVOST GA UMALO UBILA! Žestok sudar u traci za posebna vozila! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.