PUTIN ŠOKIRAO PLANETU! POHVALIO TRAMPA, NAPAO GEJEVE I MIGRANTE: A tak njegova poruka ANGELI MERKEL! (VIDEO)
Vladimir Putin tokom intervjua, Foto: Printscreen / Youtube

otvoreno

PUTIN ŠOKIRAO PLANETU! POHVALIO TRAMPA, NAPAO GEJEVE I MIGRANTE: A tak njegova poruka ANGELI MERKEL! (VIDEO)

"Liberalna ideja je postala apsurdna i došla je u sukob sa većinskim delom stanovništva planete Zemlje" , rekao je Vladimir Putin

Objavljeno:

Predsednik Rusije Vladimir Putin je tokom svog jučerašnjeg intervjua za Financial Times žestoko kritikovao liberalizam u Evropi i Americi navodeći da je "njegovo vreme isteklo."

Naime, Putin je izneo svoje neslaganje sa pravima LGBT populacije, migranata i multikulturalizma, navodeći da je borba za njihova prava direktan udar na tradicionalne, porodične vrednosti.

Putin je takođe dodao da je liberalizam krenuo u dobrom smeru, ali da su ljudi ti koji su mu okrenuli leđa i izneverili njegova načela, kao i da je nemačka kancelarka Angela Merkel napravila kobnu grešku 2017. godine kada je dozvolila milionima migranata da svoje utočište pronađu u Nemačkoj.

foto: Printscreen / Youtube

"Liberalizam ne može tek tako da diktira ljudima način na koji će oni da se ponašaju kao što je pokušavao da uradi prethodnih decenija. Ova liberalna ideja već godinama poručuje da niko ne mora i ne može ništa da uradi" , rekao je Putin. "Migranti mogu da ubijaju, siluju i kradu bez da plate bilo kakvu kaznu jer ih štite njihova migrantska prava."

"Liberalna ideja je postala apsurdna i došla je u sukob sa većinskim delom stanovništva planete zemlje" , dodaje on.

Putin je potom pohvalio američkog predsednika Donalda Trampa dodajući da je njegovo rešenje migrantske krize izuzetno dobro, kao i da podržava njegove dalje namere u rešavanju ovog problema.

On je u intervjuu pomenuo i rusko-engleske odnose dodajući da je uspeo da uspostavi dobar kontakt sa Terezom Mej na ovonedeljnom samitu u Japanu.

"Mislim da su i Rusija i Velika Britanije spremne da u potpunosti obnove naše nekadašnje dobre odnose" , naveo je Putin.

BONUS VIDEO:

NESTRPLJIVOST GA UMALO UBILA! Žestok sudar u traci za posebna vozila! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / dailymail.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.