OVU DEVOJKU SU NA PLAŽI RASTRGLE AJKULE! Napad su bespomoćno posmatrali njeni RODITELJI
Preminula devojka od napda ajkula, Foto: GoFounMe/prinstcreen

stravično!

OVU DEVOJKU SU NA PLAŽI RASTRGLE AJKULE! Napad su bespomoćno posmatrali njeni RODITELJI

U napadu čak tri ajkule otkinuta joj je desna ruka, a odgrižen joj je i deo leve ruke, noga i zadnjice

Objavljeno: 14:50h

Sudentkinja je umrla nakon što su je napala čak tri ajkule dok je plivala na Bahamima. Jordan Lindsey (21) iz Kalifornije otputovala je sa svojom porodicom na odmor kada su je napale ajkule dok je ronila.

Pretrpjela je stravične povrede u napadu - otkinuta desna ruka, a odgrižen joj je i deo leve ruke, izgrižene noga i zadnjica. Na rutinskom i uobičajenom izletu tokom kojeg turisti rone kako bi videli lokalnu znamenitost, divlje svinje, sve se činilo u redu. Međutim, situacija se preokrenula u trenu.

foto: GoFounMe/prinstcreen

Njeni su roditelji (gore na posljednjoj fotografiji snimljenoj s Jordan - u sredini) rekli da su videli kako joj se ajkule ribližavaju, te su joj vikali kako bi je upozorili, međutim nije ih čula na vreme. Odvezli su je u obližnju bolnicu gde je proglašena mrtvom. - Možemo potvrditi da je američka građanka na Bahamima podlegla teškim ozledama nakon napada ajkula 26. juna - rekao je State Departmenta. Jordanino telo sada će biti prebačeno u bolnicu 'Princess Margaret' radi obdukcije, a zatim će ga američka ambasada prevesti u Kaliforniju.

- Zvala se Jordan Linsey i već nam toliko nedostaje. Bila je tako brižna. Ironično je što su je ubile ajkule jer je Jordan inače obožavala sve životinje - kazao je njen otac Michael Lindsey. Nena je sestra Madison na stranici 'GoFundMe' tražila pomoć za finansiranje troškova njene sahrane. - Jordanino telo treba biti prevezeno od Bahama do Kalifornije, što je vrlo skupo. Iz tog je razloga postavljena 'GoFundMe' stranica. Svaka pomoć je dobrodošla. Hvala vam - kazali su iz porodice. Doktorka, Jace Holton (32), bila je na brodu s Jordan te je fotografisala ajkule u vodi nakon napada. Holton kaže da je nakon napada nekoliko radnika na brodu skočilo u vodu kako bi spasili Jordan, a onda je stigla pomoć koja ju je prevezla u bolnicu, no bilo je prekasno jer su povrede bile fatalne. - Volela bih da sam joj nekako mogla pomoći. To je sve izgledalo strašno, svi su oko mene bili u šoku - kazala je Holton. Istraga je još uvijek u toku, a Lindsey je bila jedina žrtva napada. Ministarstvo turizma u Bahamima je izrazilo svoju žalost porodici. Njena smrt bila je prva ovakve prirode nakon više od deset godina na Bahamima.

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.