Uhapšeno 6 terorista u Briselu! (FOTO)

KLUPKO SE ODMOTAVA

Uhapšeno 6 terorista u Briselu! (FOTO)

Prema informacijama belgijskog javnog servisa, koji kao izvor navodi državnog tužioca, hapšenja su obavljena tokom policijskih racija u četvrtak u briselskim naseljima Šarbek i Žete
Objavljeno:

Belgijska policija u četvrtak kasno uveče uhapsila je šest osoba osumnjičenih da su umešane u terorističke napade u Briselu pre tri dana u kojima je poginula 31 osoba, a ranjeno 260, javlja Anadolu Agency (AA). Najnoviji obrt: Treći terorista iz Brisela - mrtav? (FOTO) Prema informacijama belgijskog javnog servisa, koji kao izvor navodi državnog tužioca, hapšenja su obavljena tokom policijskih racija u četvrtak u briselskim naseljima Šarbek i Žete.

Identitet uhapšenih osoba još uvek nije otkriven, a više detalja o policijskoj akciji očekuje se do kraja dana.
Bombaški napadi na aerodromu Zaventem i u metro stanici Malbek u utorak, dogodili su se samo četiri dana nakon što je uhapšen Salah Abdeslam, osumnjičen da je jedan od glavnih organizatora terorističkih napada u Parizu 13. novembra prošle godine.
Nešto ranije u okrugu Forest dogodila se pucnjava u kojoj je policija navodno ubila jednog od članova ISIS. Ova teroristička organizacija je preuzela odgovornost za napade u belgijskoj prestonici i sedištu Evropske unije.
(Espreso.co.rs / AA)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.