AKO S NAMA KRENETE U RAT VAŠA DRŽAVA ĆE BITI IZBRISANA! Tramp ponovo preti Iranu, na pomolu SUKOB NEVIĐENIH RAZMERA
Donald Tramp, Foto: EPA/SHAWN THEW

JEZIVI SUKOB NA POMOLU

AKO S NAMA KRENETE U RAT VAŠA DRŽAVA ĆE BITI IZBRISANA! Tramp ponovo preti Iranu, na pomolu SUKOB NEVIĐENIH RAZMERA

Za NBC je u petak kazao kako su Sjedinjene Države otvorene za razgovore, ali i da neće dopustiti Iranu da razvija nuklearno oružje

Objavljeno:

Predsednik Donald Tramp izjavio je kako ne želi rat, ali je upozorio Iran da će se suočiti 's potpunim uništenjem' ako dođe do sukoba, piše BBC.

Za NBC je u petak kazao kako su Sjedinjene Države otvorene za razgovore, ali i da neće dopustiti Iranu da razvija nuklearno oružje.

Takođe je pojasnio i svoju poslednju odluku, da opozove već iniciran napad na ciljeve u Iranu kao odgovor na rušenje njihove bespilotne letelice ove nedelje, jer mu je bilo rečeno da bi u tim napadima život moglo izgubiti oko 150 ljudi.

“Nije mi se svidela ta činjenica. Nisam mislio da je to proporcionalno rušenju naše letelice”, rekao je Trump.

Teheran tvrdi da je američka bespilotna letelica ušla u iranski zračni prostor u četvrtak rano ujutru, za šta navodno imaju i neoborive dokaze, dok SAD tvrde kako je 130 miliona dolara vredna letelica srušena u međunarodnom zračnom prostoru.

Napetosti između dveju zemalja rastu od kad su Sjedinjene Države optužile Iran za napade na naftne tankere u Omanskom zalivu, dok je Iran najavio da će uskoro premašiti međunarodno dogovorene granice svog nuklearnog programa.

BONUS VIDEO:

Tata pokazuje ćerki kako se nosi ŠORC! URNEBESNO! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / jutarnji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.