VEZAO JE LANCIMA U ŠTALU I SILOVAO, PA SE VRATIO ŽENI I SINU: Ova devojka je HRABRIM POTEZOM uspela da se spase!
Davin Arkens, Foto: Youtube printscreen

horor u australiji

VEZAO JE LANCIMA U ŠTALU I SILOVAO, PA SE VRATIO ŽENI I SINU: Ova devojka je HRABRIM POTEZOM uspela da se spase!

Zapretio joj je lažnim pištoljem i odveo je u svinjac gde ju je silovao...

Objavljeno: 18.06.2019. 10:34h
  • 1

Belgijku Davin Arkens (24) oteo je i silovao farmer Džin Čarls Bristov 2017. u Australiji.

Devojka je uspela da pobegne i pozove policiju, muškarac je uhapšen, a ona je sve o stravičnom događaju ispričala u australijskoj TV emisiji 60 minuta, piše The Sun.

Davin je bila na putovanju Australijom. Stajala je na autobusnoj stanici kad joj je stao farmer Džin. Ponudio joj je prevoz pa je odveo na svoje imanje u mjsto Meningi, 140 kilometara severoistočno od grada Adelaida.

Zapretio joj je lažnim pištoljem i odveo je u svinjac gde ju je silovao. Potom ju je vezao i ostavio, a on je otišao kući svojoj porodici, ženi i sinu koji nisu slutili da Džin krije jezivu tajnu.

Devojka se uspela izvući iz lanaca i doći do torbe s laptopom i prenosnim uređajem za WiFI. Poslala je nekoliko poruka prijateljima koji su odmah alarmirali policiju. Nije mogla da pobegne iz zaključane štale pa se ponovno vezala i nadala se da će policija brzo stići.

- Rekla sam im da me farmer pokupio crvenim kamionetom, da me jako strah i da ima pištolj. Opisala sam mesto na kojem se otprilike nalazim i most koji sam putem videla - ispričala je Davin.

Baterija na telefonu joj se ispraznila pa nije znala hoće li je policija uspeti da je pronađe uz pomoć signala.

Njen prijatelj Eho Vang jedan je od prvih koji je dobio poruku i odmah je alarmirao sve hitne službe. Policija je brzo stigla, uhapsila muškarca koji je kasnije osuđen na 18 godina zatvora zbog otmice, napada i silovanja.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media