SUMANUTA ŽELJA JEDNE MLADE OBIŠLA SVET Traži od gošće da PROMENI FIZIČKI IZGLED, POTPUNO! Razlog - neverica! (FOTO)
Nije odustala od svojih namera, Foto: Printscreen

neverovatno

SUMANUTA ŽELJA JEDNE MLADE OBIŠLA SVET Traži od gošće da PROMENI FIZIČKI IZGLED, POTPUNO! Razlog - neverica! (FOTO)

Mlada je bila veoma uporna

Objavljeno: 18:44h

Internetom se širi priča o devojci koja želi savršeno venčanje i zbog toga je jednu svoju gošću zamolila da potpuno promeni fizički izgled.

Žena je screenshot razgovora objavila na Fejsbuku, a uskoro su se u raspravu o zahtevnoj devojci uključile stotine ljudi.

Mladenka, naime, želi da njena gošća promeni boju kose (koja je trenutno plava) i pokrije sve svoje tetovaže, kojih ima mnoštvo. Navodno sve to treba učiniti kako bi se uklopila među ostale goste.

Gošća joj je odgovorila da sigurno neće nositi jaknu i duge rukave na toplom danu i da ne može da menja boju zbog njenog venčanja jer joj je dugo trebalo da dostigne tu nijansu.

foto: Printscreen

Mlada nije odustala, nego joj je predložila da privremeno pokrije plavu boju nekim sprejem i od svoje namere ne odustaje.

Rekla joj je da se mladoženja potpuno slaže s njom.

foto: Printscreen

Gošća joj je potom napisala da trenutno nije u najboljoj finansijskoj situaciji jer je imala nesreću s autom, a devojka je odgovorila da je njeni novčani problemi ne zanimaju.

"Ako nas voliš, napravićeš onako kako kažem", napisala je mladenka. Još nije poznato hoće li ići na vjenčanje ili su se do kraja posvađale.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.