OVA LEPOTICA JE BILA MATEMATIČKI GENIJE I POKER ZVEZDA: Stradala je na NAJSTRAŠNIJI MOGUĆI NAČIN (FOTO)
Lilija Novakova, Foto: Printscreen

tragično

OVA LEPOTICA JE BILA MATEMATIČKI GENIJE I POKER ZVEZDA: Stradala je na NAJSTRAŠNIJI MOGUĆI NAČIN (FOTO)

Tamošnji mediji prenose da je ova 26-godišnjakinja najverovatnije punila telefon ili neki drugi uređaj u trenutku kada ju je udarila struja

Objavljeno:

Lilija Novakova, najlepši poker igrač Rusije - kako su je još zvali, pronađena je mrtva u svom stanu u Moskvi, i to na podu kupatila, a sumnja se da je reč o strujnom udaru.

Tamošnji mediji prenose da je ova 26-godišnjakinja najverovatnije punila telefon ili neki drugi uređaj u trenutku kada ju je udarila struja.

Inače, Novakova je bila veoma talentovana za matematiku, posebno aritmetiku, a imala je i diplomu inženjera koju je stekla na jednom od najboljih ruskih univerziteta.

No, zanimljovo je da nikada nije pristala da radi u nekoj od vodećih industrijskih kompanija, već se opredelila za karijeru profesionalne poker zvezde, a ispostavilo se da je to unosno zanimanje.

Ona je bila poznata i kao onlajn igrač, ali i igrač u stvarnom životu, a imala je i sopstvene veb kanale za poker, kao i različite kurseve i radionice za početnike. Važila je i za najlepšu i najseksepilniju ženu u svetu pokera.

Lilijini roditelji su se zabrinuli kada se nije javljala ni na mobilni ni na fiksni telefon, pa su zamolili komšiju da proveri šta se dešava, kada je on i pronašao njeno telo na podu kupatila.

"Prilikom prvih provera mrtvog tela mlade žene, primećeni su znaci traumi od strujnog udara", rekli su u ruskim istražnim organima.

Neki izveštaji ističu da je uređaj, a vrlo verovatno je reč o njenom telefonu, bio "neispravan", dok drugi kažu da je preminula usled udarca glavom kada ju je udarila struja.

Obdukcija će biti naknadno održana.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.