OVA ŽENA JE SAMA SEBE U GROB OTERALA: Obolela od teške bolesti, ali nije verovala lekarima! LEČILA SE ALTERNATIVNO
Čitajući različitu literaturu, Keti je saznala da postoji mnoštvo mogućnosti koje su "bolje od trovanja vlastitog organizma"., Foto: Facebook

ODBILA TERAPIJU

OVA ŽENA JE SAMA SEBE U GROB OTERALA: Obolela od teške bolesti, ali nije verovala lekarima! LEČILA SE ALTERNATIVNO

Na privatnom Facebook profilu postavljala je fotografije morske trave, homeopatskih kuglica i preparata na bazi imele, ali i snimke protivnika vakcinacije

Objavljeno: 06.06.2019. 17:58h
  • 8

Britanka Keti Briton-Džordan (Katie Jordan) oboljela je pre dve godine od raka dojke. Ono što je privuklo pažnju medija jeste to što je odbila hemoterapiju da bi pokušala da se izleči veganskom i homeoterapijom, a sada je preminula od posledica bolesti.

Keti je rak otkriven u julu 2016., kada je imala 37 godina. Lekari su joj savetovali hemoterapiju, dajući joj velike šanse za oporavak, ali se ona odlučila za alternativne metode.

Na privatnom Facebook profilu postavljala je fotografije morske trave, homeopatskih kuglica i preparata na bazi imele, ali i snimke protivnika vakcinacije s linkovima, do naslova kao što je "Mamografija uzrokuje rak dojke".

Godinu kasnije već je postala medijska senzacija u Britaniji.

- Pomogla mi je ishrana koja se uglavnom sastoji od sirovog voća i povrća. Da sam išla na hemoterapiju, verovatno bih već morala da ležim. Gledala sam prijatelje koji su išli na hemoterapiju i oni su ostali obieženi za celi život. To je užasno - rekla je.

Čitajući različitu literaturu, Keti je saznala da postoji mnoštvo mogućnosti koje su "bolje od trovanja vlastitog organizma".

Sedmog aprila ove godine Keti je na svom blogu napisala da se posle dužeg boravka u bolnici ponovo vratila kući.

- Nažalost, ne zato što sam dobro nego zato što mi više nema pomoći - istakla je Keti.

Ultrazvučni pregled pokazao je da se formirao još jedan tumor, koji je za kratko vreme dvostruko narastao. Nažalost, preminula je 25. maja. Iza nje su ostali petogodišnja ćerka i suprug.

(Espreso.rs/avaz.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media