SRBIN IGOR JE VIŠESTRUUKI UBICA SA 18 IDENTITETA! Njegova najnovija izjava će vas ZAPREPASTITI! NADMAŠIO JE SEBE
Igor Srbin, Foto: Printscreen

HOROR

SRBIN IGOR JE VIŠESTRUUKI UBICA SA 18 IDENTITETA! Njegova najnovija izjava će vas ZAPREPASTITI! NADMAŠIO JE SEBE

Evo šta je sada rekao!

Objavljeno: 25.05.2019. 09:26h
  • 3

"Ubijanje? To je bila moja potreba, uradio sam to u samoodbrani. Ako bi se potreba ponovo ukazala opet bih ubio. Kada sam napadnut, ja reagujem, tako sam istreniran tokom služenja vojske u Mađarskoj. Naučen sam da branim sebe pa i po cenu života. Nekada je nemoguće izbeći štetu", prenose beogradski mediji.

Ovim rečima Norbert Feher, ovdašnjoj javnosti poznatiji po imenima Igor Srbin i Igor Vaclavić, objašnjava svirepe zločine koje je počinio u jednom intervjuu za list "Libero". Višestruki ubica sa 18 identiteta, za kojim je tragala cela Evropa, ponovio tvrdnje koje je već iznosio u javnosti, govoreći da mu se "pripisuju dela koja nije počinio".

foto: Printscreen

- Oni mi pripisuju ubistva i pljačke koje ja apsolutno nisam počinio - kazao je Igor Srbin kao po već dobro utvrđenom scenariju.

"Morao sam da ubijem policajce"

Kako prenose italijanski mediji, Igor Srbin je, govoreći na tečnom italijanskom preko video-linka iz zatvora Zuera u Španiji, ispričao kako je došlo do stravičnih zločina. Obučen u farmerke, belu košulju i prsluk, obrijan, dva sata je samouvereno iznosio odbranu.

U jednom trenutku okrenuo se ka Frančeski Veri, ćerki jedne od svojih žrtava, i obratio joj se.

- Morao sam to da uradim. Upucao sam Ravaljija jer je imao pištolj u ruci. Onda sam pucao u Verija bez gledanja da li je naoružan jer su za mene obojica bili policajci i ja sam morao da ih "oborim" - ispričao je Igor Srbin u svojoj odbrani.

foto: Printscreen

Na saslušanju pred sudom u Bolonji govorio je o ubistvima dajući prvi put objašnjenje o tome šta se tačno dogodilo u Budriju.

- Otišao sam da uzmem 10.000 evra - započeo je on dodajući da je mu je barmen kog je ubio dugovao novac i poričući hipoteze da je bilo koga opljačkao. Ovo ubistvo dogodilo se aprila 2017. godine u Burdiju, dok se ubistvo Verija odigralo sedam dana kasnije u Portamađoreu.

Podsećanja radi, državljanin Srbije Igor Vaclavić uhapšen je u Španiji decembra 2017. godine. Uhapšen je nakon pucnjave u kojoj su ubijene tri osobe, među njima i dvojica pripadnika španske Civilne garde.

Jedan od najtraženijih Srba ikada u martu ove godine osuđen je u Italiji na doživotnu robiju. Zanimljivo je da je u međuvremenu postao verski fanatik, a u razgovoru sa psiholozima tvrdio je da je ubijao jer mu je "bog tako naredio". Njegovi dani u kazamatu sada se svode na ustajanje rano ujutru, treniranje i čitanje religijskih knjiga i časopisa.

Inače, Igor Srbin će biti podvrgnut i psihijatrijskom posmatranju.

(Espreso.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media