NEVIĐENI UŽAS! POLICAJAC HLADNOKRVNO UBIO ŽENU TOKOM HAPŠENJA: Sasuo četiri metka u trudnicu!
Crnkinja, koju je član porodice kasnije identifikovao kao Pamelu Šantaj Tarner (45), ubijena je tokom prepirke sa policajcem. Navodno, razlog ubistva ležao je u činjenici da se opirala hapšenju, Foto: Profimedia, Ilustracija

jezivo

NEVIĐENI UŽAS! POLICAJAC HLADNOKRVNO UBIO ŽENU TOKOM HAPŠENJA: Sasuo četiri metka u trudnicu!

Incident sa smrtonosnim ishodom u gradu Bejtaun u Teksasu ponovo je otvorio pitanje rasne jednakosti ali i prevelikih ovlašćenja američkih policajaca

Objavljeno:

Incident sa smrtonosnim ishodom u gradu Bejtaun u Teksasu ponovo je otvorio pitanje rasne jednakosti ali i prevelikih ovlašćenja američkih policajaca.

Crnkinja, koju je član porodice kasnije identifikovao kao Pamelu Šantaj Tarner (45), ubijena je tokom prepirke sa policajcem. Navodno, razlog ubistva ležao je u činjenici da se opirala hapšenju.

Prema saopštenju policije, ključni momenat je bio kad je žena uzela elektrošoker od policajca i pokušala da ga upotrebi na njemu. Policajac je onda potegao pištolj i iako je žena na sav glas vikala "Trudna sam!", u nju ispalio četiri metka.

Saopšteno je i da se sve odigralo prilikom rutinske patrole u stambenom kompleksu gde je žrtva živela, kada je policajac "u njoj prepoznao osobu za kojom su ranije izdati nalozi za hapšenje".

Internet se u četvrtak "zapalio" od komentara, pošto je javnost boju kože ubijene Amerikanke videla tek na snimku, emitovanom na društvenim mrežama, dok u tekstovima medija o tom "detalju" nije bilo ni reči. Snimak je načinjen mobilnim telefonom i nije emitovan na zvaničnim TV kanalima.

Bonus video

(Espreso.co.rs/Novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.