ČETIRI ŽENE JE DRŽAO KAO ROBINJE, ZAJEDNO SU SE UBILI SAMOSTRELOM: Ubistva u Nemačkoj delo su JEZIVOG KULTA (FOTO)
Stan Torstena Vagnera, vođe kulta, Foto: EPA/THORSTEN WAGNER

frapantan slučaj

ČETIRI ŽENE JE DRŽAO KAO ROBINJE, ZAJEDNO SU SE UBILI SAMOSTRELOM: Ubistva u Nemačkoj delo su JEZIVOG KULTA (FOTO)

Tela Torstena V. i još dve žene pronađena su u hotelskoj sobi, okružena sa tri samostrela. Njihove smrti povezane su sa smrću još dve osobe u Nemačkoj.

Objavljeno: 10:41h

Muškarac koji je ubijen samostrelom u hotelu u Bavarskoj, u zločinu koji liči na samoubilački pakt, bio je vođa kulta koji je bio inspirisan srednjim vekom, a žene je tretirao kao robinje.

Tela Torstena V. i još dve žene pronađena su u hotelskoj sobi, okružena sa tri samostrela. Njihove smrti povezane su sa smrću još dve osobe u Nemačkoj.

Vođa kulta, Torsten (55) pronađen je na krevetu sa Kerstin E. (33), a izgleda da su se u trenutku smrti držali za ruke. Druga žena, Ferina C. (30) pronađena je pored kreveta, sa strelom u vratu.

U sobi su pronađeni i testamenti, zbog kojih policija ovaj slučaj tretira kao "dobrovoljno ubistvo i samoubistvo". Ferina je navodno prvo ustrelila par na krevetu, a onda ubila sebe. U njenoj kući u gradu Vitigen pronađene su još dve mrtve žene.

Jedna od njih, Gertrud C., učiteljica, bila je Ferinina partnerka, dok je druga žena imala 19 godina.

Torsten je ove četiri žene kontrolisao fizičkim nasiljem i psihološkom manipulacijom.

- Istražitelji sumnjaju da su svi bili pripadnici neke vrste seksualnog kruga sa fokusom na srednji vek. Torsten V je možda bio guru grupe - izvestio je RTL nakon što je intervjuisao nekoliko ljudi koji su ih poznavali.

Očigledno je bio "u odnosima sa nekoliko žena kojima je vladao kao gospodar", izveštava Bild.

OVO SU PRIZORI IZ NJEGOVOG STANA:

1 / 4 Foto: EPA/THORSTEN WAGNER

RTL je takođe razgovarao sa parom koji se plašio da je 19-godišnja žena pronađena mrtva u Vitingenu njihova ćerka Karina U, za koju su rekli da je pala pod uticaj Torstena V-a pre nekoliko godina i prekinula kontakt sa njima.

Nekada srećna devojka srela ga je kroz časove borilačkih veština i ubrzo se povukla i postala depresivna, rekli su roditelji, prisećajući se kako je obojila kosu u crno i iselila se.

Majka se prisetila kako je Karina u početku "samo hvalila Torstena, Torstena, Torstena", dok je otac rekao da "do danas ne razume kako neko uspeva u četiri do šest nedelja tako manipulisati ljudima".

Policija kaže da je uzrok smrti žena u Vitingenu još uvek nejasan, a na mestu zločina nisu pronađeni samostreli.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/bbc)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.