Ona je bila NAJSTRAŠNIJA DEVOJČICA NA SVETU i svi su je zezali zbog ove FOTKE: Danas je odrasla, evo kako IZGLEDA!
Zoi na strašnoj slici, Foto: ZOEROTH / INSTAGRAM

neverovatno

Ona je bila NAJSTRAŠNIJA DEVOJČICA NA SVETU i svi su je zezali zbog ove FOTKE: Danas je odrasla, evo kako IZGLEDA!

Zoin otac je napravio nekoliko fotografija, između ostalog i onu najpopularniju. Nasmejana devojčica i kuća u požaru

Objavljeno: 21:14h

Zoi Rot je pre nekoliko godina nosila nezahvalan epitet - najstrašnije dete na internetu. Priča o čuvenoj fotografiji na kojoj se devojčica blaženo smeši dok u pozadini gori kuća počela je krajnje naivno, a onda se pretvorila, kako to i obično biva, u internet katastrofu.

Priča o Zoi nas vraća u 2004. godinu. Jednog subotnjeg jutra u Mebejnu u Severnoj Kaliforniji devojčica i njen otac, koji je sa sobom nosio fotoaparat, su se uputili ka kućici koja je bila u vlasništvu vatrogasne stanice. Ekipa vatrogasaca je vežbala gašenje požara.

some things never change #10years #heypoland

A post shared by zoë??‍♀️ (@zoeroth) on

Zoin otac je napravio nekoliko fotografija, između ostalog i onu najpopularniju. Nasmejana devojčica i kuća u požaru. Fotografija je objavljena na Zoorm (digitalna platforma za fotografije) i otac ju je nazvao "Firestarter" po filmu koji je zasnovan na istoimenom romanu Stivena Kinga. Naime, u filmu glumica Dru Barimor tumači lik devojčice koja može da izazove požar usled uzburkanih emocija. Zoi će za internet zajednicu postati upravo to - devojčica koja izaziva požar i katastrofu.

Godinu dana nakon što je napravljena fotografija magazin "JPG" je objavio sliku devojčice i požara i ubrzo je postala internet senzacija. Zoino lice se potom pojavilo na svakoj internet montaži, a iza nje je katastrofa - Titanik koji tone, Hirošima, 11. septembar itd.

the big easy ⚜️

A post shared by zoë??‍♀️ (@zoeroth) on

Popularnost njenog lika na internetu nije uticala na njen život. Danas ima 19 godina tečno govori kineski i matematika joj ide od ruke

Veoma je aktivna u volonterskom radu i grupama koje štite prirodu. Ona je sve samo ne devojčica koja na internetu izaziva katastrofu.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.