DEVOJČICA KOJA JE SA PEDOFILOM POJELA ČOVEKA SEJE STRAH PO ŠKOLI! Roditelji tražili da je IZBACE nakon OVOGA
U medijima je zovu Valerija, Foto: Printscreen/VKontakte

teška sudbina

DEVOJČICA KOJA JE SA PEDOFILOM POJELA ČOVEKA SEJE STRAH PO ŠKOLI! Roditelji tražili da je IZBACE nakon OVOGA

Ona je u ruskim medijima nazvana samo Valerija, a uhvaćena je sa kanibalom - pedofilom Arkadijem Zverovom

Objavljeno: 14:12h

Devojčica (12) koja je zajedno sa mladićem (22) ubila i skuvala, a onda i pojela muškarca, o svom stravičnom zločinu se navodno hvalila u školi.

Ona je u ruskim medijima nazvana samo Valerija, a uhvaćena je sa kanibalom - pedofilom Arkadijem Zverovom.On je preminuo u zatvoru dok je čekao suđenje za svoj jezivi zločin.

Besni roditelji su zatražili hitno izbacivanje devojčice koju je zaveo, jer se u školi hvalila kako je "skuvala i pojela ljudsko meso". Takođe je učenicima pričala "kakvog je ukusa mozak".

Valerija je maloletna, stoga nije bila pritvorena, ali je policiji priznala da je na tiganju isprižila srce i mozak ubijenog čoveka, rekavši da je srce "previše slatko" a mozak "uskusniji".

Devojčica je poslata u sirotište i državnu školu u Krasnodar regiji. Roditelj iz te škole je rekao:

- Niko nije znao njen identitet ali je nakon mesec dana našoj deci počela da priča detalje zločina, i kakav ukus ima mozak - žale se.

Oko 100 roditelja je podnelo molbu da se devojčica izbaci iz te škole, a zapretili su i da decu neće slati na časove dok se to ne ispuni.

Antonina Tsibulevskaja, direktorka sirotišta u kojem devojčica stanuje, kaže da je ona "normalna i da nije poremećena". Rekla je i da je devojčica pričala o zločinu i kanibalizmu nakon što su je druga deca pitala o tome.

Međutim, nakon protesta roditelja, odlučeno je da ona neće ići u školu, već će je podučavati nastavnik u sirotištu.

Šre nego što je pronađen mrtav u svojoj ćeliji, Zverev je rekao ruskom sudu kako je izvukao oko svoje žrtve, prokuvao ga i jeo zajedno sa srcem i mozgom u društvu Valerije koju je nazvao svojom devojkom.

Objasnio je kako je sekirom raskomadao žrtvu, Aleksandra Popovića (21) i stavio odrubljenu glavu žrtve u mikrotalasnu, okrenuvši je na najvišu temperaturu tri minute.

On je priznao da je imao seks sa 12-godišnjakom koji je prevezao automobilom oko 1.500 milja od crnomorskog odmarališta Soči do Sankt Peterburga bez dozvole njenih roditelja.

Zverev, sa planine Altai u Sibiru, ranije je imao vezu sa drugom maloletnicom po imenu Olga Semibokova koja je umrla nakon pada sa prozora.

Devojčica je imala 15 godina kada su počeli da imaju odnose i umrla je prošle godine kada je imala 18 godina. Njeni roditelji su tražili da policija ponovo otvori istragu o njenoj smrti.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Daily mail)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.