DANSKI MILIJARDER SAHRANIO TROJE DECE KOJU SU UBILI TERORISTI: Sestra je uradila nešto zbog čega su svi plakali!
Kovčezi sa telima troje dece Andersa Rasmusena, Foto: EPA Mads Claus Rasmussen

potresne slike

DANSKI MILIJARDER SAHRANIO TROJE DECE KOJU SU UBILI TERORISTI: Sestra je uradila nešto zbog čega su svi plakali!

Alfred, Alma i Agnes nalazili su se u hotelu Shangri-La u glavnom gradu Kolombu gde je porodica bila na odmoru

Objavljeno:

Danski milijader Anders Holh Povlsen u subotu je uz najbližu porodicu i prijatelje pokopao svoje troje dece koja su poginula u krvavim terorističkim napadima na Šri Lanki.

Među okupljenima na pogrebu su bili članovi danske kraljevske porodice i premijer Lars Loke Rasmusen. Alfred, Alma i Agnes nalazili su se u hotelu Shangri-La u glavnom gradu Kolombu gde je porodica bila na odmoru.

Jedina preživela ćerka Astrid je, kako navode strani mediji, prerezala buket balona.

Povlsen je inače najbogatiji Danac. Vlasnik je modne kompanije Bestseller, koja uključuje brendove poput Vero Moda i Jack& Jones i većinski je akcionar internetske trgovine Asos. Takođe ima veliki ulog u nemačkoj internetskoj kompaniji Zalandu. Poseduje više od 1 odsto ukupnog zemljišta u Škotskoj.

foto: EPA Mads Claus Rasmussen

Katolička Crkva Šri Lanke u nedelju će katoličkim vernicima omogućiti praćenje privatne mise na televizijskim ekranima, s obzirom na to da su verski obredi otkazani zbog pretnji napadima koje ne prestaju otkad je na Uskrs u toj zemlji u bombaškim napadima ubijeno 257 osoba.

Vlada u ponedeljak planira da ponovo otvori javne škole koje su zatvorene od Uskrsa, ali Katolička Crkva je obavestila da će škole pod njenom ingerencijom do daljeg ostati zatvorene. Tokom vikenda policija jača sve nadzorne operacije pre nego što se učenici, njih više od 10.000, vrati u javne škole u Šri Lanki, nakon produženih uskršnjih praznika.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.