NE SMETA MI 46 GODINA RAZLIKE: Skriveni detalji ROMANSE
Neobičan par, studentkinja i profesor, Foto: rinceton University/Facebook

srećni su

NE SMETA MI 46 GODINA RAZLIKE: Skriveni detalji ROMANSE

Upoznali su se na fakultetu

Objavljeno:

Kamron Plat (25) iz SAD-a zaručila se za profesora Lea Klarka Mišela (71), a srećnu vest je objavila u aprilu na Fejsbuku i usprkos velikoj razlici u godinama, porodica devojke je oduševljena.

- Pronašla je nekoga sa kim može da podeli svoje želje. Srećna sam da je pronašla ljubav - rekla je njena pomajka Vid Plat (72).

Dodala je kako Kameron razlika u godinama ne smeta jer je njen otac od njenje majke bio stariji devetnaest godina.

- Ona na to gleda sasvim normalno - dodaje ona.

- Kameron nam je napisala dugo pismo u kojem je opisala njihovu romansu. Tokom studija profesori često znaju sa studentima da idu na ručak kako bi raspravljali. Tako su Kameron i Mišel postali prijatelji. Ona je onda otišla u Oxford i dve godine se nisu videli. Kada se vratila u SAD, nazvala ga je i otišli su na ručak. Život je kratak i nema smisla protraćiti ljubav samo zbog razlike u godinama - smatra Vid Pit.

Otac 25-godišnjakinje, Džon B Plat III je uspešan biznismen. Bio je na čelu kompanije koja vodi 40 hotela i golf klubova.

Mišel koji će u junu imati 72 godine bio je profesor na odeljenju za engleski jezik na Univerzitetu Princeton u New Jerseyu. On i Kameron su se tamo i upoznali dok je ona studirala.

- Držao je predavanja o Henryju Jamesu i Williamu Faulkneru. U početku smo bili stranci I postao mi je dragi mentor. Dok sam studirala na Oxfordu sam se iznenadila da i dalje razmišljam o njemu. Uskoro sam shvatila da gajim osećanja prema njemu - napisala je Cameron, prenosi Daily Mail.

Lee Clark Mitchell je pre bio u braku s KaroLin Abate (63) imaju dva sina Lukasa i Karla koji imaju 21 i 26 godina.

Bonus video

(Espreso.co.rs/24 sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.