PUTIN ZVAO TRAMPA TELEFONOM, PA PRIČALI DUŽE OD SAT VREMENA: Ono o čemu su razgovarali tiče se CELE PLANETE!
Donald Tramp i Vladimir Putin, Foto: Printscreen / Youtube

KOMUNIKACIJA DVA PREDSEDNIKA

PUTIN ZVAO TRAMPA TELEFONOM, PA PRIČALI DUŽE OD SAT VREMENA: Ono o čemu su razgovarali tiče se CELE PLANETE!

Portparolka Bele kuće Sara Senders je izjavila novinarima da su dva predsednika razmatrala mogućnosti novog višestranog nuklearnog sporazuma između SAD, Rusije i Kine

Objavljeno:

Američki predsednik Donald Tramp razgovarao je danas s ruskim predsednikom Vladimirom Putinom o mogućnostima novog nuklearnog sporazuma, severnokorejskoj denuklearizaciji i političkoj situaciji u Venecueli, saopštila je Bela kuća.

Portparolka Bele kuće Sara Senders je izjavila novinarima da su dva predsednika razmatrala mogućnosti novog višestranog nuklearnog sporazuma između SAD, Rusije i Kine ili dodatka postojećem strategijskom nuklearnom sporazumu između SAD i Rusije, prenosi Rojters.

"Razgovarali su o nuklearnom sporazumu, novom i proširenom, i mogućnostima razgovora s Kinom o tome takođe", rekla je Senders.

Ona je potvrdila i da je razgovor trajao više od sat vremena i da je jedna od tema bila Malerov izveštaj o ruskom uplitanju u američke predsedničke izbore 2016. godine u kontekstu da je istraga po ovom pitanju završena.

"Razgovarali su i o trgovinskoj razmeni dve zemlje i činjenici da se ona povećala od kada je predsednik Tramp stupio na dužnost.Takođe su razgovarali o Severnoj Koreji, o Ukrajini i Venecueli ,sve u svemu to je bio jedan veoma pozitivan razgovor", naglasila je Senders.

Da su ruski predsednik Putin i američki predsednikom Tramp danas razgovarali potvrdio je i portparol Kremlja Dmitrij Peskov.

"Telefonski razgovor između Trampa i Putina trajao je skoro 1,5 sat", rekao je Peskov, prenosi Itar Tas i navodi da sekretar za štampu ruskog predsednika za sada nije saopštio detalje ovog razgovora.

BONUS VIDEO:

SNIMAK SRBINA KOJI JE IZAZVAO STRAVIČNU NESREĆU U HAMBURGU LEDI KRV U ŽILAMA! Juri više od 200 na sat po mrklom mraku! A tek kako je opisao video! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.