NEMOJTE DA SE MEŠATE I DA NAM PRETITE, INAČE... Pompeo ŽESTOKO uzratio LAVROVU i RUSIMA zbog VENECUELE
Izgleda da je ljut: Majk Pompeo, Foto: AP

iznervirao se

NEMOJTE DA SE MEŠATE I DA NAM PRETITE, INAČE... Pompeo ŽESTOKO uzratio LAVROVU i RUSIMA zbog VENECUELE

Stejt department je saopštio da je Pompeo Lavrovu preneo da mešanje Rusije i Kube u sukobe u Venecueli može dovesti do destabilizacije situacije u toj zemlji i urušavanja odnosa između Vašingtona i Moskve

Objavljeno: 21:17h

Američki državni sekretar Majk Pompeo zatražio je danas u telefonskom razgovoru od šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovom da Rusija prekine da se meša u sukube u Venecueli, nakon što mu je prethodno Lavrov poručio da će ako SAD nastave agresivne poteze protiv Venecuele to imati strašne posledice.

Stejt department je saopštio da je Pompeo Lavrovu preneo da mešanje Rusije i Kube u sukobe u Venecueli može dovesti do destabilizacije situacije u toj zemlji i urušavanja odnosa između Vašingtona i Moskve, prenosi Rojters.

Kako je ranije preneo Tas s, Lavrov je danas u telefonskom razgovoru sa američkim državnim sekretarom upozorio da će ako SAD nastave agresivne poteze protiv Venecuele to imati strašne posledice.

"Primećeno je da će kontinuirani agresivni koraci imati najdramatičnije posledice", navodi se u saopštenju ministarstva spoljnih poslova Rusije, prenosi Tas s.

Lavrov je takođe osudio mešanje SAD u unutrašnje poslove Venecuele kao kršenje međunarodnog prava i dodao da je neophodan dijalog svih političkih snaga u toj zemlji, naveo je Rojters.

BONUS VIDEO:

DŽINOVSKA ANAKONDA BLOKIRALA AUTOPUT! Vozači ni da mrdnu dok ogromni gmizavac ne prođe! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.