Monstrum predator: 150 godina zatvora za silovanje maloletnica! (GIF)

sad je gotov

Monstrum predator: 150 godina zatvora za silovanje maloletnica! (GIF)

Prema optužnici, Jusef Abramov, koji ima dvojno rusko-američko državljanstvo, napadao je učenice tokom više boravaka u Rusiji među kojima su i žrtve kojima pretio da će im odseći glavu ako ga prijave!
Objavljeno:

Muškarac s rusko-američkim državljanstvom osuđen je na 150 godina zatvora u Kaliforniji zbog seksualnog zlostavljanja maloletnica u Rusiji i silovanja jedne dvanaestogodišnje devojčice kojoj je pretio da će joj odseći glavu ako ga prijavi. Gradonačelnik pedofil: Silovao stotine devojčica, pa svakoj kupio bicikl! Sudija Otis Rajt u sudu u Los Anđelesu ocenio je prilikom izricanja presude juče da je Jusef Abramov (58) pravi predator. Abramov je uhapšen u aprilu 2014. u Los Anđelesu posle zajednčke istrage ruskih i američkih vlasti. On je proglašen krivim u novembru 2015. posle četvorodnevnog suđenja.

Prema optužnici, Jusef Abramov, koji ima dvojno rusko-američko državljanstvo, napadao je učenice tokom više boravaka u Rusiji. On je u junu 2009. silovao jednu dvanaestogodišnju devojčicu i pretio da će joj odseći glavu i s njom igrati fudbal ako ga bilo kome prijavi. Nekoliko meseci kasnije ponovo je otišao u Rusiju i seksualno napastvovao više maloletnica.
Izričući presudu, sudija Rajt je ukazao na teror žrtava kada su došle da svedoče protiv optuženog. Tužilac je tražio kaznu od 45 godina zatvora, ali je sudija Rajt odredio 150 godina, da bi, kako je rekao, omogućio žrtvama da žive u sigurnosti da on nikad neće biti pušten iz zatvora. (Espreso.co.rs / Beta)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.