Spasena iz kandži džihadista: Gurao joj kontracepciju niz grlo, pa je iznova i iznova silovao!

ispovest zatočenice

Spasena iz kandži džihadista: Gurao joj kontracepciju niz grlo, pa je iznova i iznova silovao!

Iako je danas slobodna, daleko je od srećnog života a trauma i posledice zlostavljanja od strane džihadista ostaće joj zauvek
Objavljeno: 18:45h

Majka četvoro dece, dvedesetpetogodišnja pripadnica verske zajednice Jazida, ispričala je da ih je džihadista, kod koga su bili zatočeni, svakodnevno tukao i zlostavljao, kao i da je ona bila primorana da ispunjava sve što je od nje tražio. Omar Čečen mrtav: Jedan od glavnih komandanata islamista umro u Siriji! Oslobodili su je Kurdi posle godinu i po, zajedno sa još tridesetak sunarodnika. Dva dana nakon njihovog dolaska u izbeglički kamp Dohuk u severnom Iraku, na području koje kontrolišu Kurdi, oni su Skaj njuzu svedočili o psihičkim i fizičkim torturama kroz koje su prošli.

- Bila sam zatočena kod borca ISIS koji se zove Omar. Zlostavljao me je svakog dana. Kako ne bih ostala trudna i kako bi mogao što duže da me muči morala sam da pijem pilule za kontracepciju. Oni se uopšte ne ponašaju kao ljudi, ne možete to ni da zamislite - ispričala je ona, naveodeći da su njenog oca i braću odveli, da ne zna gde su, ako i da je, možda, bolje da su mrtvi. Kada je Omar želeo da je proda dalje, molila ga je da to ne čini i pretila da će se ubiti, pa je popustio. Iako je danas slobodna, daleko je od srećnog života, a trauma i posledice zlostavljanja ostaće zauvek.
Tajni snimak iz srca Islamske države: Raka, grad neviđenih užasa! (VIDEO) Među oslobođenom grupom je i dvedesetdvogodišnjakinja koja je ostala u drugom stanju nakon što je oteta. Dete je umrlo kada je imalo sedam meseci. - Nisu nam dali da ga pokopamo. Bili smo u strahu, bili smo uvereni da će nam svima odrubiti glave ako ih ne poslušamo. Bili smo potpuno poniženi, kao ljudi. Nećemo to zaboraviti dok smo živi - rekla je ona. (Espreso.co.rs / Avaz)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.